Căutare Live

Culisele singurei dezbateri Viorica Dăncilă- Klaus Iohannis! Dăncilă o vrea eliminată pe Marcela! Cine e Marcela?? Răspunsul, exclusiv pe Antena Play

Candidați în al doilea tur al alegerilor prezidențiale 2019, Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă au acceptat o dezbatere... pe Insula Iubirii! Culisele celei mai pătimașe confruntări electorale, exclusiv pe Antena Play.

Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis, dezbatere pe Insula Iubirii

Klaus Iohannis a cedat! El și Vasilica Viorica Dăncilă au plecat în Thailanda pentru a susține o dezbatere pe teritoriu neutru. Insula Iubirii a avut onoarea să-i găzduiască, alături de... Liviu Dragnea și Emil Boc!

Spre disperarea lui Liviu Dragnea, Iohannis a fost numit cea mai dorită ispită de pe Insula Iubirii.

În timp ce bărbații din jurul ei sar unul la gâtul celuilalt, Viorica Dăncilă are o singură dorință: „Să moară Marcela”!

Cine este Marcela? Răspunsul, exclusiv pe Antena Play!

Dăncilă are planuri mari pentru viitor. Candidata își dorește să devină ispită și i-a făcut o urare și lui Klaus Iohannis: „Să ajungă și Klaus coleg cu Liviu”.

Iar suprizele nu se opresc aici! Ce s-a întâmplat în culisele celei mai tari emisiuni de antitalent puteți vedea, în fiecare săptămână, la pastila Extra Show, exclusiv pe Antena Play!

Trupa Noaptea Târziu a venit cu o super parodie la AntiTalent...

🚫 Vezi Antitalent online, ediții integrale plus imagini din culise nedifuzate la TV. Oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv! Intră acum ⏩  antenaplay.ro/antitalent

Ultimele știri
x