Căutare Live

Gigi Becali, criză de nervi la București Express - Calea Șoricelului: ”Am uitat să-ți precizez că nu te suport. De când îmi spune mie o femeie ce să fac?”

Antitalent, cea mai nouă emisiune de la Antena 1, a început în forță, iar seara a continuat în același fel.

La ”Antitalent” nu există ”Asia Express”, însă a fost creat București Express - Calea Șoricelului, o parodie de excepție a emisiunii ce va debuta, în curând, la Antena 1.

Astfel, în cadrul acestui proiect au fost cooptate mai multe personalități, între care Fuego, Irina Loghin, Gigi Becali, Oana și Viorel Lis, dar și Vica Blochina, care vor participa la cel mai dur reality show al momentului.

”Să mă pui pe mine să-ți traversez orașul București în zece ore e imposibil.”, a spus unul dintre concurenți.

Evident, Becali a avut o criză de nervi atunci când a aflat că nu poate să folosească de mașina personală pentru a traversa Bucureștiul.

”Am uitat să-ți precizez că nu te suport. De când îmi spune mie o femeie ce să fac?”, îi strigă el Paulei Chirilă, care interpretează rolul Ginei Pistol.

Care sunt provocările prin care au trecut acestea, dar și cine s-a descurcat cel mai bine, află în clipul de mai sus.

Viorica Dăncilă, moment de tandrețe cu Klaus Iohannis, la ”Antitalent”: ”Vai, Werber, mergi la sală?”... Primăria București se pregătește de calamități în stilul Antitalent: ”Vom da anunț și bucureșteanul nu va mai fi luat pr...
Ultimele știri