Jurnal de Asia, episodul 12. Provocările pe care le-a întâmpinat Irina Fodor în cursa Asia Express. “Este foarte greu”

În episodul 12 din Jurnal de Asia, Irina Fodor, prezentatoarea noului sezon Asia Express, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea această aventură.

În episodul 12 din Jurnal de Asia, Irina Fodor, prezentatoarea noului sezon Asia Express, a vorbit despre ce înseamnă pentru ea această aventură.

Antena 1

Nerăbdătoare să trăiască această experiență din postura de prezentatoare, Irina a povestit cum se simte în această aventură tumultoasă în Asia.

“Toată lumea e într-o cursă. Adică toată lumea. De la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații, la mine”, spune Irina Fodor.

Cu ținute inventive, uneori vaporoase, alteori sexy, Irina a mărturisit că nu poate purta tocuri în cursa Asia Express pentru că inclusive ea trebuie să alerge.

Ce i-a plăcut cel mai mult la filmări a fost să redescopere Turcia.

Care sunt provocările din Asia Express pentru Irina Fodor

“Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometrii, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia. 7000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7000 de kilometri”, a mai completat Irina.

Pentru Irina, Turcia este o țară foarte frumoasă, care ascunde multe comori “pe care noi le-am descoperit pe Drumul Împăraților”.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 10. Emi și Cuza, echipa de șoc pregătită să treacă prin foc. Care e visul băieților în Asia Express

“Este foarte greu (…) și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe și mai departe”, a mai zis Irina.

De asemenea, prezentatoarea Asia Express a menționat că misiunile sunt extrem de dificile pentru concurenții care au de alergat zilnic, iar seara nu știu daca vor găsi un loc unde să se odihnească după ce s-au epuizat o zi întreagă.

“Am trăit-o cu Răzvan. A încercat să-mi povestească tot ce își amintea. (…) Fiecare zi e cât o săptămână”, a mai completat Irina, amintindu-și de poveștile cu care Răzvan Fodor, soțul ei, s-a întors acasă după ce a fost și el concurent într-un alt sezon Asia Express.

Ce se întâmplă, de fapt, în spatele camerelor de filmat

În ciuda misiunilor grele, Irina spune că e mândră de concurenții acestui sezon și încearcă mereu să îi încurajeze și să îi pregătească pentru ceea ce urmează. Chiar și atunci când concurenții au zile proaste, trebuie să își amintească de faptul că totul ține și de noroc, dar și de viteză.

De asemenea, Irina a spus și ce se petrece în spatele camerelor.

Citește și: Jurnal de Asia, episodul 11. Motivul pentru care sezonul 4 se numește Drumul Împăraților

“În spatele camerelor este la fel de multă muncă, așa cum e și în fața lor. Operatorii și reporterii aleargă evident cot la cot cu concurenții. Altfel cei de acasă nu ar putea să vadă, să simtă ce simt concurenții”, spune Irina.

Prezentatoarea Asia Express povestește că e uimită de faptul că au reușit cu toții, ca și echipă, să ducă această cursă nebună până la capăt.

“Este un sezon diferit și intens pentru că e probabil cel mai lung traseu de până acum. Nu pot să cuprind în vorbe ce înseamnă proiectul ăsta și mai ales sezonul ăsta“, a mai adăugat Irina Fodor.

Ultimele știri