Emi şi Cuza, dezvăluiri din Asia Express, sezon 4: "Ne înjurăm, ni se umflă venele, ne inflamăm. Ai o bubă, dă să apăs pe ea!"

Emi şi Cuza fac echipă la Asia Express, sezonul 4 - Drumul Împăraţilor. Cei doi au dezvăluit cum se simt în postura de concurenţi.

Emi şi Cuza, dezvăluiri din postura de concurenți la Asia Express - Drumul Împăraţilor

Antena 1

Emi şi Cuza vorbesc despre Asia Express - sezonul 4, Drumul Împăraților - ca de o experiență care le va rămâne pentru totdeauna în minte. Spun că "n-au trăit niciodată nervii și frustrarea la intensitatea asta", în special când au de-a face cu autostopul, care le-a pus capac.

Emi şi Cuza, dezvăluiri din experiența Asia Express, sezon 4: "Cam totul e o criză. Ne înjurăm, ni se umflă venele, ne inflamăm"

Cuza: "Cel mai greu lucru pentru noi, până acum, pentru noi, e autostopul. Nicio misiune n-a fost atât de imposibil de făcut pentru noi, în schimb, autostopul... Pfoai, mamă. Ce se întâmplă la autostop?! Nu oprește nimeni!".

"Ești de trei ore pe marginea unei străzi, sunt 40 de grade, faci așa de te doare umărul și tricepsul și nimeni nu oprește! (...) Înnebunești", a continuat Cuza.

Emi a întărit și el ideea: "Părea că e așa, mai simpluț, 'Hey, ia-mă, nene, du-mă și asta a fost'! Nu e!".

Cuza: "Nu știe nimeni orele pe care le petreci acolo. Cel mai mult, la autostop, am stat trei ore și jumătate. Trei ore și jumătate, în soare, cred că au oprit cinci mașini în trei ore și jumătate. Dar am avut și zile în care am stat puțin".

Emi & Cuza: "La cazare... Nu ne plângem. Ne-am descurcat. La cazat și mâncat suntem profesioniști. Mai pe vrăjeală, mai pe...". Emi: "Avem lipici la oameni dacă îi prindem... statici. Dacă se duc cu viteză, nu prea. La cazare nu ne plângem, suntem bine. Am prins locuri OK, am prins mâncare, am prins rachiu, suntem bine".

Cuza: "De când am început cursa, în fiecare zi trecem printr-o situație de criză, pe care trebuie să o rezolvăm". Emi: "Numită autostop!". Cuza: "Pe lângă asta! Trece de autostop, urmează misiunea, treci de misiune, urmează autostop, treci de autostop, urmează altă misiune, treci de misiune, urmează alt autostop și după te trezești că trebuie să cauți cazare și, pe lângă cazare, trebuie să mai și mănânci. Și, eventual, poate bei și tu o bere, știi cum e, te mai omenești".

Cuza: "Ai o bubă acolo, dă să apăs eu pe ea!". Emi: "Dar ne împăcăm repede"

Emi: "Cam totul e o criză. Ne înjurăm, ni se umflă venele în tâmple, dar ne inflamăm și ne stingem repede pentru că prietenia noastră este puternică și longevivă... Și știind că pe fiecare îl deranjează câte ceva... Acolo îl atacăm".

Cuza: "Ai o bubă acolo, dă să apăs eu pe ea!". Emi: "Dar ne împăcăm repede".

Emi & Cuza, despre pandemie. Cuza: "Eu am slăbit cinci kile și ceva până acum"

Citește și
colaj de imagini cu ana si alexandru de la mireasa sezon 4
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea
Colaj cu Liviu Vârciu și Iuliana Luciu, la Prețul cel bun
Prețul cel bun, 15 septembrie 2021. Iuliana Luciu a renunțat greu la ursulețul pentru care s-a licitat. Reacția lui Liviu Vârciu
Prețul cel bun, 15 septembrie 2021. Iuliana Luciu a renunțat greu la ursulețul pentru care s-a licitat. Reacția lui Liviu Vârciu
colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea
Mai multe articole

Cuza: "Pandemia e un factor care ne-a și salvat, dar în mare parte este un factor care ne-a încurcat foarte rău. De la străzi pustii, orașe pustii, nu găsești cazare, nu găsești o mașină să faci autostopul, toate magazinele sunt închise, nu ai unde să găsești mâncare, eu am slăbit cinci kile și ceva până acum".

Cuza: "În Turcia, sunt două categorii de oameni: oamenii extrem de reticenți (...) și oameni compet opuși, care acceptă fără să îi întrebi".

Emi: "Ei își cam dau seama, pentru că văd camera și își dau seama că e ceva controlat, mă gândesc eu (...) Fiind un show TV, își dau seama că nu putem să intrăm la ei în țară fără vaccin, fără teste, fără tot felul de acte doveditoare".

Emi: "Cu siguranță, Asis Express nu e ca la TV. Când o trăiești pe pielea ta, e complet diferită". Cuza: "E de 10 ori mai greu"

Tot Emi: "Cu siguranță, Asis Express nu e ca la TV. Când o trăiești pe pielea ta, e complet diferită. E mult mai frumoasă, așa cum o simți tu, dar e și mult mai dificilă". Cuza: "Asia Express e mai mult decât pe bune. Dacă și eu am făcut parte, la un moment dat, din oamenii reticenți care au spus 'Hai, mă, pe bune, pe bune?', nu e, tată, e de 10 ori mai greu".

Cuza: "Cu cerșitul, noi nu avem o problemă. Ego-ul, pentru noi, e doar un titlul de piesă. (...) Acum, așa o intoleranță la 'please' și 'thank you', nu mai pot, nu mai pot".

Citește și: Mihai și Elvira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maxim. Cât de greu se poate, atât primești!"

Emi: "Eu vreau să recunosc că suntem foarte nemernici pentru că dăm banii pe bere și cerșim mâncare. Ăia un euro pe care îi avem, îi strângem și ne cumpărăm bere". Cuza: "Creier! Ipocrizie maximă!".

Cuza și Emi au și cântat la finalul interviului: "Pentru Irina tot facem piese. Da, îi cântăm tot felul de piese. Versurile, să le cânte toată lumea. Piesa nu e a noastră, dar putem să începem așa: 'Apăsat și cu căldură / Țuca, hai țucă-mă direct pe gură / Că buzele mele sunt tare uscate / Tu să le înmoi, ca pita în lapte'". Cuza & Emi: "Fodor îi cântă asta Irinei și îi cântăm și noi, ca să nu îi fie dor de casă".

Ultimele știri