Antena Căutare

„În *** ***! Nu e suficient că ai o handicapată după tine?”. Adda, probleme mari cu un picior, în „Asia Express”, sezonul 3. O nouă ceartă cu soțul ei! VIDEO

Adda a început să aibă probleme din ce în ce mai mari cu un picior, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”. A luptat, totuși, șchiopătând, și a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei. De încurajare și cu iubire, bineînțeles!

La o nouă probă din cursa pentru ultima șansă, la care trei echipe luptă pentru un loc în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, vedetele au trebuit să înveţe cum să deschidă stridii. Asta abia după niște căutări istovitoare!

„Eu n-am mai putut să merg. Era imposibil pentru mine”, a spus Adda, căreia i s-au agravat problemele cu un picior. În ediția anterioară, ea a explicat că problema i se trage din liceu, de când a făcut o mișcare greșită, la dans. Ca să se recupereze, are nevoie de odihnă. Dar de unde odihnă, în cursa pentru ultima șansă, la „Asia Express”?

Din dorința de a încheia primii cursa, în ciuda problemei ei, Adda a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei, Cătălin Rizea, care a făcut o greșeală ce a enervat-o cumplit.

„Hai să ne mișcăm mai repede, nu îți ajunge că ai o handicapată lângă tine? În *** ***, nu ești în stare să ții minte un număr”, au fost doar câteva dintre încurajările pe care Adda i le-a dat, în stilul caracteristic, soțului ei, Cătălin Rizea.

Urmăriți clipul de mai sus din „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”!

Trei echipe luptă pentru a-și securiza locul în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”

Cursa din cel mai dur reality-show, „Asia Express”, sezonul 3, „Drumul Comorilor”, se desfășoară acum în Taiwan, după ce etapa din Filipine s-a încheiat.

Alex Abagiu și Radu Vlăduț și Speak și Ștefania sunt primii semifinaliști „Asia Express”, sezonul 3.

„O să faci nişte fesieri cum îți doreai de când erai mic!". Echipele care luptă pentru un loc în semifinala „Asia Express”, sezonul 3, au frământat cocă cu picioarele! VIDEO

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor, Alina Ceușan şi Carmen Grebenișan, Adda și Cătălin sunt cuplurile care se luptă în cursa pentru ultima șansă, pentru a-și securiza locul în semifinală.

Cum va arăta clasamentul final al primei curse pentru ultima șansă din Taiwan, ce verdict va ascunde ancora din cufăr la sfârșitul cursei și care este lista completă a semifinaliștilor „Asia Express - Drumul Comorilor”, telespectatorii pot vedea în această seară, la Antena 1.

„O să faci nişte fesieri cum îți doreai de când erai mic!". Echipele care luptă pentru un loc în semifinala „Asia E... „Mă sperie! Nu mai râde!”. Chef Sorin Bontea, cât pe ce să moară de râs, în „Asia Express”. Cătălin Rizea a urlat ca din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x