Antena Căutare

Elefantul a fost roșu, pentru cea de-a doua oară! Ana Morodan și Adrian Teleșpan, eliminați din Asia Express! „Mi-am descoperit cele mai mari defecte”

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați, din nou, din Asia Express – Drumul Elefantului, după ce elefantul a fost roșu, în ediția de marți a celui mai dur reality show.  

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați, din nou, din Asia Express – Drumul Elefantului, după ce elefantul a fost roșu, în ediția de marți a celui mai dur reality show.

„Nu ne pare extrem de rău că am ieșit, pentru că ne este dor de casă, pe mine mă așteaptă o groază de angajamente, pentru că suntem obosiți. Am părul nespălat de șapte zile”, a spus Ana Morodan.

„Oricare dintre voi ar câștiga, ar fi mai mult decât merituos. Sunteți niște supereroi. Noi am fost foarte onorați că am fost aici împreună cu voi”, le-a spus Ana Morodan vedetelor rămase în competiție.

Șerban Copoț a apreciat reacția Anei Morodan, deoarece „existau șanse să iasă cu mahala”.

„Am cunoscut niște oameni frumoși în ei”, a spus Cocuța despre Ana Morodan și Adrian Teleșpan. adăugând că speră să păstreze prietenia pe care au legat-o la Asia Express.

Ana Morodan a fost deranjată, însă, de… șlapii „odioși” cu care a fost încălțată cât timp a așteptat „verdictul”.

„Am stat să vedem ce zice nenorocita aia de cutie sau nenorocitul acela de elefant în acele odioșenii, iar eu nu pot coopera cu informația asta. Eu pot să fac orice, dar nu îmbrăcată sau încălțată odios”, a spus Ana Morodan.

Ana Morodan și Adrian Teleșpan au spus și ce a însemnat Asia Express pentru ei.

„A însemnat o doamnă care a venit să mă îmbrățișeze fără nici un motiv, multe momente de nervi, multe momente de liniște și de detașare. Și Asia Express a însemnat toți acești oameni și cei care au fost cu noi, cu care eu, care sunt antisocială, am putut coopera, fără să vreau să le pun cianură în pahar”, a spus Ana Morodan.

„Pentru mine Asia Express a însemnat să îmi descopăr unele dintre cele mai mari defecte pe care le îngropasem sub un covor foarte frumos și a însemnat să descopăr această proastă, absolut superbă, fermecătoare, minunată, plină de umor, pe care o știam foarte bine, dar care este omul care mie mi-a deschis ochii în mai multe direcții decât mi i-aș fi deschis eu”, a spus și Adrian Teleșpan.

Aceasta a fost cea de-a doua oară în care Ana Morodan și Adrian Teleșpan au fost eliminați, dar s-au întors în concurs, în locul lui Paul Ipate și al lui Jojo, care au fost nevoiți să abandoneze competiția.

Panică și tensiune la Asia Express! Concurenții, chinuiți de… șlapi indieni! Boantă și Cocuța și-au ieșit din minți. „Nu... Ediție cu déjà-vu! Ana Morodan și Teleșpan au fost eliminați! Declarații emoționante și certuri între concurenți. Gina P...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x