Antena Căutare

Unii au fost la un pas să clacheze! Concurenții de la "Asia Express" au cerșit de băut în India

Asia Express începe în curând! Drumul Elefantului le-a dat bătăi de cap concurenţilor, care nu ştiau foarte bine la ce să se aştepte.

Asia Express începe în curând! Drumul Elefantului le-a dat bătăi de cap concurenţilor, care nu ştiau foarte bine la ce să se aştepte.

La plecare, vedetele curajoase se aşteptau să fie greu, dar nici prin cap nu le trecea că va fi uneori traumatizant de dificil.

Bianca Drăgușanu și sora ei, Jojo și Paul Ipate, Ana Morodan și Adrian Teleșpan, Anca Sigartău și fiul ei, Cosmin Seleși și Șerban Copoț, Ruby și iubitul ei, Cocuța și Bogdan Boantă, Margherita de la Clejani și Iuliana Luciu, CRBL și Oase sunt vedetele care au fost nevoite să își găsească singure mâncare, cazare și transport pentru a ajunge la destinația finală. Cu doar un dolar pe zi.

Fetele cochete, cu o viaţă luxoasă şi răsfăţate, au ajuns să cerşească un pahar cu apă în India. Au fost momente grele. Au fost momente când aveau impresia că viaţa lor s-a terminat. Deznădejdea le-a intrat în suflet şi şi-au plâns soarta cu gândul la traiul liniştit din ţară.

Al doilea sezon "Asia Express" începe pe 10 februarie, la Antena 1

Cel de-al doilea sezon al emisiunii va avea trei zile de difuzare: duminică, luni și marți, de la ora 20.00. Fiecare etapă se va desfășura pe parcursul a trei zile, iar perechile care se clasează pe ultimele locuri sau sunt nominalizate de către ceilalți concurenți vor intra la "Cursa pentru ultima șansă". Vedetele implicate în drumul Elefantului au avut multe probe dificile de trecut, dar prezentatorii au văzut şi partea frumoasă a lucrurilor.

Nouă cupluri de vedete pleacă în aventura vieții! ”Asia Express” revine la Antena 1, din 10 februarie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x