Antena Căutare

Florin Ristei şi fratele său au pornit în aventura vieţii lor: „Asia Express”! Ce problemă întâmpină fiecare dintre ei

Frații Florin Ristei și Dan Ristei luptă pentru marele premiu la „Asia Express”, fără bani în buzunar, fără cazare asigurată sau transport . Cum pentru unul dintre ei cel mai dificil lucru este vorbitul cu străinii, celălalt trebuie să facă tot posibilul ca echipa să ajungă la destinațiile date. 

Lui Florin Ristei îi revine o sarcină şi mai dificilă. Să asigure bunădispoziţia, indiferent de greutatea sarcinii pe care o au de îndeplinit.

Aventurieri din fire, fraţii Ristei se bucură din plin de experienţa Asia Express. Indiferent cât de solicitante sunt încercările prin care trec, cei doi au mereu zâmbetul pe buze.

Dacă pe Dan cel mai mult îl afectează lipsa alimentelor, pentru Florin Ristei problema pur şi simplu nu există.

„Cu mâncarea nu am probleme, ca dacă am stat la cămin, cu 50 de lei... Stați liniștiți! Mănânc aer!”, a spus Florin Ristei.

Câştigătorul X Factor recunoaşte că are o problemă când vine vorba de interacţiunea cu oamenii străini. Mai în glumă, mai în serios, artistul spune că este un tip timid, căruia îi este greu să socializeze.

„Pentru mine personal cel mai greu lucru și aproape imposibil pe care nu l-am făcut niciodată și nu cred că mă descurc este să opresc mașini și să vorbesc cu oamenii. Nu am putut niciodată, dacă vă vine să credeți.. Nu am agățat în viața mea o fată”, a mai spus Florin Ristei.

Dan Ristei a dezvăluit cum rezistă la stres: „Sunt căsătorit”. „Sunt mai relaxat decât el și poate lucrul asta uneori este mai bun când te agiți atât de mult cred că îți pierzi și ani din viață”, a precizat el.

Cei doi consideră că au avantajul că sunt împreună, deoarece relația dintre frați este cea mai puternică.

La jumătatea lunii octombrie, nouă perechi de vedete au plecat pe Drumul Comorilor, prin Filipine șI Taiwan. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și iubita lui, Nico și fiica ei, Adda și soțul ei, Ristei și fratele lui, Maria Buză și Lia Bugnar, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, Alex Abagiu și prietenul lui cel mai bun, Alex Velea și Mario Fresh sunt cei care luptă anul acesta pentru premiul de 30.000 de Euro și pentru mult râvnitul titlu de câștigator Asia Express, cel mai dur reality show din România, cee va fi difuzat curând la Antena 1.

Alina Ceuşan şi Carmen Grebenişan, fără farduri și bucle în Asia Express: "Măcar cu rimel să ne dăm..."... Gina Pistol, înspăimântată în „Asia Express”! Cum a ajuns să doarmă. „Pe tavan pare a fi sânge” – Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x