Antena Căutare

Ruby s-a despărțit de iubitul ei, la Asia Express! Robert a criticat-o dur pe artistă: „ E nevoie să fii și un pic femeie”

Ruby s-a despărțit de iubitul ei, Robert, în cel mai dur reality-show, Asia Express – Drumul Elefantului, după o ceartă aprinsă și o probă ratată. Artista a spus că a simțit că ea și partenerul ei nu au nimic în comun.  

Ruby s-a despărțit de iubitul ei, Robert, în cel mai dur reality-show, Asia Express – Drumul Elefantului, după o ceartă aprinsă și o probă ratată. Artista a spus că a simțit că ea și partenerul ei nu au nimic în comun.

În imagini nedifuzate de la „Asia Express”, Ruby apare despărțindu-se de iubitul ei, Robert.

Totul a început după ce Ruby a ales să fredoneze maneaua „De cine mi-e mie dor”, spre nemulțumirea iubitului ei, la o probă la care echipa lor avea avantaj.

„Nu îi place. Asta e piesa mea de dor”, a spus Ruby.

„N-am nimic cu ea și cu faptul că îi place să cânte manele, dar fără încetare?”, s-a apărat Robert.

De aici a izbucnit totul, iar Ruby a spus că s-a despărțit de iubitul ei.

„Avem avantaj și nu îl folosim pentru că nu îți plac ție manelele. Asta îmi place. Nu am în cap nicio altă piesă. Robert, fă ce vrei tu! Mă oprești ca să îmi strici… Sunt puține chestii care mă bucură”, i-a reproșat Ruby iubitului ei.

„În momentul în care sunt cu ea și mă gândesc sincer că trăiesc cu ea și îmi face lucrurile astea, crede-mă că nu mai sunt… Nu există femeie care să iubească un bărbat și… După 20 de minute, Iadul pe Pământ, haos!”, s-a plâns Robert, pe care Ruby l-a ironizat imediat, numindu-l „săracul”.

Robert a întrebat-o pe Ruby de ce nu începe să cânte manele, iar ea i-a răspuns tăios: „Mă apuc de ce vreau eu”.

„E nevoie să fii și un pic femeie, nu doar copil mereu. Eu nu sunt aici să te cresc”, i-a mai reproșat Robert lui Ruby.

De cealaltă parte, Ruby i-a spus iubitului ei că poate ar fi fost mai bine ca el să participe la Asia Express alături de o femeie „mai modernă”.

„Îmi pare rău că ai venit cu mine. Te fac de râs, când manele… Trebuia să vii cu o fată mai modernă, pentru tine”, a mai spus Ruby.

„N-am mai avut ce să discutăm. Ne-am despărțit. Mi se părea că nu avem nimic în comun, că nu ne potrivim deloc”, a adăugat ea.

Totuși, să fie oare o decizie definitivă și irevocabilă? Din cuvintele lor așa se înțelege, dar din felul în care se privesc se înțelege altceva.

Ana Morodan, dispusă să cedeze imunitatea în Asia Express - Drumul Elefantului... Probleme pentru Oase, la ”Asia Express”! A fost la un pas să cadă: ”Era să mă duc în cap. Mi-au pus capcane!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x