Antena Căutare

Speak şi Ştefania au dat cărțile pe față! Ce planuri au, după testul extrem din „Asia Express”, sezonul 3: „E fiartă pe mine!”

Speak și Ștefania, parteneri în „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”, dar și în viață, au dat cărțile pe față, miercuri, la „Observator”. Cei doi au dezvăluit ce planuri au după experiența extremă din show.

Coechipierii Speak şi Ştefania au participat la, poate, cel mai important test al relaţiei lor de până acum: „Asia Express”. După toate probele limită de acolo, artistul a declarat că relaţia cu Ştefania este ceea ce trebuie.

„Mă supăram pe el, pentru că de foarte multe ori el nu voia să facă acel ceva, pentru că i se părea prea greu. Eu eram gata acolo să mor”, a spus Ștefania, făcându-l pe Speak să constate, în direct: „Mamă, e fiartă pe mine!”.

Au supraviețuit, totuși, experienței, ba chiar și-au consolidat relația. În platoul Observatoului, au spus și ce planuri au.

„Nu ne gândim la asta (la căsătorie, n.r.). Planul principal este că ne-am întors încă împreună și cred că asta contează cel mai mult. Eu chiar nu sunt o persoană geloasă deloc”, a spus Ștefania.

Speak și Ștefania au o surpriză – un proiect pentru AntenaPlay, legat de „Asia Express”.

„Filmăm niște comentarii și niște reacții la episoadele difuzate, pe TV, de joi, mâine. Vor fi invitați din emisiune, dar și din afara emisiuniii – fani ai show-ului. Adică o să mai râdem și de ceilalți”, a explicat Speak.

„Asia Express - Drumul Comorilor”, din nou lider de audienţã! Câți oameni s-au bucurat de show, marți seară. Galerie fot... Ce nu se vede la tv din Asia Express, sezonul 3? Maria Buză dă din casă, după ce a fost în pericol de eliminare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x