Antena Căutare

Mihai și Elwira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maxim. Cât de greu se poate, atât primești!"

Mihai și Elwira Petre au vorbit despre provocarea Asia Express - Drumul Împăraților, sezonul 4. Mihai Petre spune că a avut o experiență neplăcută cu autostopul în trecut și nici de data aceasta nu s-a schimbat ceva în privința aceasta.

Mihai și Elvira Petre, despre experiența Asia Express: "E viața comprimată la maximum. Cât de greu se poate, atât primești"

Antena 1

Mihai și Elwira Petre sunt împreună la bine şi la greu în Asia Express. Mai ales la greu. Cei doi au mărturisit că experiența Asia Express a ajuns, fără dar și poate, în top 3 experiențe memorabile pe care le au împreună.

Mihai și Elwira Petre, despre experiența Asia Express: "Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10"

Mihai Petre: "Asia Express este viața comprimată la maxim. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mă simt, uneori, ca un Făt-Frumos, recunosc, dar nu 'din lacrimă', ci dintr-o 'mare mizerie', sincer. E intens! Pe mine nu e prima dată când mă lovește realitatea dur, însă nu atât de dur!".

Elwira Petre a completat: "E foarte intens! E wow, wow! Dimineața începe cu ceva și se termină cu altceva. Seara, când ajungi la cazare, nu mai știi ce ai făcut dimineața. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp, că nu știu, creierul meu nu le mai ține minte pe toate".

Elwira Petre: "Am fost plesniți. K.O." / Mihai Petre: "Și-am mai descoperit ceva, că nu pot învăța texte în turcă. Zici că sunt turc!"

Mihai Petre: "Ne-am trezit dimineața, ni s-a dat drumul în miriște și de atunci ne tot luptăm".

Elwira Petre: "De foarte multe ori ne-am întâlnit cu un refuz, nu sunt oameni aici pe străzi, au o oră când intră în casă și nu mai ies, iar orașul este pustiu și-atunci îți este foarte greu să găsești cazare. De foarte multe ori, când trebuie să luăm autostopul, mașinile nu se opresc, toată lumea e precaută, se simte lucrul ăsta. Noi simțim pe pielea noastră. Ei sunt destul de prietenoși, dar probabil asta e o piedică mare aici, în momentul ăsta".

Mihai Petre: "E frustrant și se simte frica, încă. Oamenii au fost marcați profund de situația asta. (...) Ne spun: 'OK, v-am fi luat în condiții normale, dar având în vedere coronavirusul, n-avem cum'. Și se simte asta puternic, e un obstacol foarte mare. N-ai cum, transport nu găsești, cazare nu găsești decât foarte greu".

Oboseala după efortul fizic, care se adună de la o zi la alta, reprezintă, de asemenea, o provocare.

Elwira Petre: "Zile întregi în care trebuie să alergi de dimineața până seara, iar cel mai frustrant, cred, este autostopul. Oamenii, pur și simplu, nu se opresc, nu vor să te ia. Uneori aștepți ore!". Mihai Petre: "Și-am mai descoperit ceva, că nu pot învăța texte în turcă. Zici că sunt turc!".

Elwira Petre: "La un moment dat, Mihai s-a ridicat în patru labe și stătea ca un cățel. Îl întrebam: 'Ce faci, Mihai'? Și spune: 'Caut indicii, caut indicii'"

Mihai Petre a declarat că a mai avut o experiență cu autostopul, destul de neplăcută și atunci.

Mihai Petre: "Autostopul l-am mai făcut o singură dată și de acolo cred că deja am venit cu o traumă legată de asta. Țin minte că eram într-un cantonament, undeva în creierii munților, am făcut pneumonie și a trebuit să cobor până în Sinaia sau nu mai știu, până în Brașov, cu autostopul, nu avea cine să mă ducă. Mi-era foarte rău și făceam autostopul, de atunci... Urăsc autostopul, îl uram deja, (...) nici acum nu îmi place, nu s-a schimbat", a spus concurentul Asia Express.

Mihai Petre: "Deja mă gândesc la un psiholog bun. Cât de greu se poate, atât primești"

Elwira Petre a povestit și cum l-a găsit pe Mihai Petre într-una dintre nopți.

Elwira Petre: "Nu înțelegeam ce face, dar la un moment dat s-a ridicat în patru labe și stătea ca un cățel. Îl întrebam: 'Ce faci, Mihai'? Și spune: 'Caut indicii, caut indicii'".

Mihai Petre: "Eu căutam indicii, mă, în pat. La un moment dat mi-am dat seama că sunt penibil. (...) Eu căutam niște lucruri pe care trebuia să le iau cu mine și să fug în misiune, numai că mi-a fost jenă să îi mărturisesc asta întrucât nu poate fi real. Nu, deja mă gândesc la un psiholog bun (...). Cât de greu se poate, atât primești!".

Mihai Petre: "Pentru mine, e primul și ultimul! Pe de altă parte, sunt convins că rămâne cea mai frumoasă amintire. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort"

Elwira Petre: "E top of the top, the hardest! Eu n-am văzut așa ceva până acum".

Mihai Petre: "Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd pentru că eu cred că pentru mine este primul și ultimul. Eu vă spun! Să se consemneze în analele showbiz-ului românesc, primul și ultimul, nu îmi mai trebuie! Pe de altă parte, sunt convins că va deveni cea mai frumoasă amintire pe care o voi avea. Niciodată n-am fost scos în halul ăsta din zona de confort (...) Sunt sentimente contradictorii, dar asta e tare fain".

Mihai Petre și Elvira Petre, împreună la bine şi la greu la Asia Express... Cum e Asia Express pentru Adriana Trandafir şi fiica ei, Maria Speranţa...
Alimentul care are puternic efect inflamator. Mulți români îl manancă la cina fară să știe riscurile
Specialiștii au dezvăluit care este alimentul care are un puternic efect inflamator. Se pare...
Horoscopul zilei de 29 martie 2023. Taurii iau o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 martie 2023 aduce schimbări în viața nativilor din zodia Taurului....
Ultimele știri
x