Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

A-O-LEU! Încurcătură ireversibilă în sala de operație! Malone a suferit o intervenție de schimbare de sex

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, se lasă convins de rugămințile bunului său amic Malone – rol jucat de actorul Vlad Drăgulin- și acceptă să îi doneze acestuia un rinichi.

Roby Roberto, personajul interpretat de Mihai Bendeac, se lasă convins de rugămințile bunului său amic Malone – rol jucat de actorul Vlad Drăgulin- și acceptă să îi doneze acestuia un rinichi.

Doar că planurile celor doi sunt date peste cap de o situație cu totul neobișnuită întâlnită în cadrul centrului medical în care se fac intervențiile chirurgicale.

Malone este foarte entuziasmat că va avea din nou doi rinichi și va fi din nou un om normal, chiar dacă în trecut și-a vândut organul pentru a face rost de bani

Destinul îi rezervă o surpriză de proporții, astfel că după operație va avea șocul vieții sale: în loc să sufere un transplant de rinichi, suferă o schimbare de sex.

”Suntem primul cuplu de persoane de același sex căsătorit cu acte în regulă, din România”, spune Gina Felea, iubita lui Malone.

Supărat pe viață, dar mai ales pe spitalul care a "greșit" operația, Malone vrea să dea instituția în judecată. Într-un final, tânărul ajunge la un acord cu oficialii spitalului de a redeveni bărbat.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.