Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Băieții de oraș îl întâlnesc pe Moșu': ”Cine v-a spus că aveți talent?” Legendarul antrenor e mai depresiv decât toți trei la un loc și-și caută refugiul în pictură!

Băieții de oraș îl întâlnesc pe Moșu', dar acesta le spune că nu antrenează amatori și nici luptători pentru meciuri ilegale. Legendarul antrenor e mai depresiv decât toți trei la un loc și-și caută refugiul în pictură! Cu privirea întoarsă într-un tablou, Moșu' pare inaccesibil, în lumea lui.

”Cine v-a spus că aveți talent?”, îi întreabă Moșu' pe cei trei.

Cel de-al treilea sezon ”Băieți de oraș” vine cu foarte mult umor și un scenariu autentic. Încă din primele episoade invitat special este nimeni altul decât marele campion Leonard Doroftei, care își interpretează propriul rol.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.