Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Adela

„Băieții de oraș” sunt în sărbătoare, dar nu pentru mult timp! Biletul „aparent” câștigător a fost găsit, banii vor fi fără număr! Roby Roberto, cea mai mare lovitură

Deși părea pierdut pe veci, biletul aparent câștigător la Loto a fost găsit! „Băieții de oraș” sunt în sărbătoare, căci trei milioane de euro sunt pe cale de a fi virați în contul familiei Manea!

Deși părea pierdut pe veci, biletul aparent câștigător la Loto a fost găsit! „Băieții de oraș” sunt în sărbătoare, căci trei milioane de euro sunt pe cale de a fi virați în contul familiei Manea!

Ce începe rău se termină și mai rău. Roberto greșește data de naștere a Danielei și în loc de premiul cel mare câștigă doar o mie de euro.

Regrete multe și începutul unei crize conjugale: nori negrii se arată pe cerul conjugal al familiei Manea!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.