Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:00Animatie: Pisicile aristocrate

Ce face Gina când fumează din țigările lui Malone? Vede dragoni și nu înțelege nimic!

Pare singura femeie din Univers capabilă să nu facă „absolut nimic” și este de o sinceritate debordantă. Gina, ingenua iubită a lui Malone, a făcut greșeala de împrumuta o țigară de la partenerul ei

Pare singura femeie din Univers capabilă să nu facă „absolut nimic” și este de o sinceritate debordantă. Gina, ingenua iubită a lui Malone, a făcut greșeala de împrumuta o țigară de la partenerul ei.

„Tutunul” lui Malone are diverse calități, care o fac pe blondă să privească viața altfel, totul spre disperarea Danelei, care intenționează să o ia pe prietena sa într-o călătorie la o mănăstire.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Video