Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Adela

„Ce număr avea mașina de la REBU?” Roby Roberto caută și-n Glina doar să-și găsească biletul pierdut. Ghena e mare, gunoaiele-s multe!

Roby Roberto a pierdut biletul de la 6 din 49

Roby Roberto a pierdut biletul de la 6 din 49. Șoc și groază în familia Manea după ce biletul câștigător a fost pierdut.

Fiecare colțișor al casei este inspectat, deși Daniela își aduce aminte că a dus haina soțului ei la curățătorie. Cum tot ce era prin buzunare fusese luat de REBU și dus la groapa de gunoi, cei trei prieteni - Roby Roberto, Malone și Dorian - caută bilețelul tocmai la Glina. Ghena e mare, gunoaiele-s multe!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.