Live acumAsia Express - Drumul comorilor (r)
Prime Time 20:00iUmor

Baieti de oras

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Cei șase magnifici au scăpat cu viață din accidentul aviatic. Cea mai mare problemă a Ginei: „Dacă stăm mai multe zile pe insula asta, eu cu ce mă epilez?”

Fericiți că au supraviețuit totuși impactului, aceștia se roagă să fie salvați, dar din păcate îl însărcinează pe Malone să scrie pe plajă un mesaj SOS, făcut din crengi, astfel că rezultatul este dezastruos. De partea cealaltă însă, Gina începe să își facă griji despre cum se vor descurca fetele în sălbăticie fără toate cosmeticele, iar cel mai mare coșmar al său pare foarte aproape: în câteva luni, dacă nu moare, va avea un aspect complet natural!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.