Căutare Live

Cel mai greu moment din viața celor mai buni prieteni. Malone și Robică, față-n față cu destinul: „Am auzit că prima oară doare”

Pentru a putea câștiga procesul pe care chiar ei i l-au intentat lui Codin Maticiuc, băieții de oraș trebuie să dovedească în mod oficial că sunt dobitoci cu acte în regulă. Pentru asta au nevoie de confirmarea științifică pe care le-o poate oferi un test de... inteligență

Pentru a putea câștiga procesul pe care chiar ei i l-au intentat lui Codin Maticiuc, băieții de oraș trebuie să dovedească în mod oficial că sunt dobitoci cu acte în regulă. Pentru asta au nevoie de confirmarea științifică pe care le-o poate oferi un test de... inteligență.

Test pe care, în mod evident, Roby și Malone îl pică cu brio, devenind astfel primii dobitoci cu acte din lumea-ntreagă.

Carmen Tănase joacă alături de Mihai Bendeac, în ”Băieți de oraș”... În episodul 5 din ”Băieți de oraș”, Flick îi compune epitaful lui Malone pentru crucea din Cimitirul Vesel de la Săpânț...

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ultimele știri