Baieti de oras

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Cel mai mare secret al lui Malone a ieșit la suprafață. Care este NUMELE DE BOTEZ al prietenului lui Robică: „Băăă, ăsta e nume de fată”

 

Toată lumea îl știe de „Malone”. Nici măcar bunul său prieten, Roby Roberto habar nu are care îi este numele complet, însă ca orice secret, există un moment când totul iese la iveală.

Pentru a putea intra în examenul de bacalaureat, Malone are nevoie de o notă bună la Limba și literatura Română, iar singura soluție este ca bunul său amic Roby să se transforme în profesor de sport pentru a avea acces la catalog. 

Întreaga strategie este îndeplinită de noul prof' de sport, dar în momentul în care încearcă să modifice notele catastrofale, Robi își dă seama că nu știe care este numele adevărat al lui Malone.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe