Live acumFilm: Jaf in stil italian
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

De-acum Roby e creierul! Cei doi prieteni sunt gata să meargă pe cont propriu: „Handicapatule, hai să luăm banii pentru noi”

Încurajați de succesul pe care l-au avut la prima lovitură, Robi și Malone iau decizia de a-și deschide propria... „afacere”. În echipă este cooptat și Dorian, mintea limpede a găștii, care trebuie să pună la cale marea escrocherie.

Ținta șmenarilor este ultimul descendent al familiei de Caju. Un bătrânel care trăiește singur într-un conac își caută disperat nepoții. Informația îi face pe cei trei să stabilească un nou plan pentru o lovitură de proporții.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.