Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Dorințele fierbinți ale lui Roby Roberto, Malone și Felea Gina! "Eu de mâine mă înscriu la școală!": Cine credeți că vrea asta?

Când îți dorești ceva, tot universul conspiră la realizarea dorinței tale. Trebuie doar exprimată, crede Daniela, iar  Roby Roberto, Malone și Felea Gina și Renata nu ezită să-și dezvăluie cele mai fierbinți dorințe.

Când îți dorești ceva, tot universul conspiră la realizarea dorinței tale. Trebuie doar exprimată, crede Daniela, iar Roby Roberto, Malone și Felea Gina și Renata nu ezită să-și dezvăluie cele mai fierbinți dorințe.

Rena vrea un alt loc de muncă, Malone vrea să se reapuce de școală, iar Felea Gina se visează șoferiță, drept pentru care vrea să se înscrie la școala de șoferi. Roby Roberto vrea să se îmbogățească peste noapte și să câștige la loto.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.