Antena Căutare

E rost de o afacere nouă. Roby și-a luat nevasta și copiii pentru a merge la o întâlnire importantă!

După ce a scăpat de poliție cu ajutorul vremii, familia Manea se îndreaptă către un restaurant pentru a se întâlni fostul patron al Ginei, de la night-clubul din Torino. Acesta vrea să deschidă un club în București în care vrea să investească trei milioane de euro în această afacere. Și ce băieți de încredere să găsească în România dacă nu Roby, Dorian și Malone?

Cea mai tare „rugăciune” a anului 2017: „Luminează mintea noastră, să n-o luăm pe-o cale proastă”... Ceea ce trebuia să fie un concediu de lux s-a transformat într-un coșmar. Avionul în care se aflau Băieții de Oraș s-a p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x