Baieti de oras

DUMINICĂ | ora 22.00

I-a păcălit pe toți. Malone și-a băgat mâna-n chiloți și a scos... un inel: „Fă, tu ești visul la femeile mele”

 

Cine a crezut un singur moment că Malone a fost amnezic, a avut parte de o surpriză enormă. Prietenul lui Roby a fost conștient în permanență, dar a avurt să-și provoace amicii la o călătorie în locurile sale natale. 

Planul lui Cameliu a fost de-a dreptul ingenios, pentru că a vrut s-o ceară de nevastă pe Ginuța în fața tuturor persoanelor pe care el le iubește sincer.

În cel mai romantic mod cu putință, tânărul și-a cerut iubita de soție și i-a făcut o declarație colosală: „Fă, tu ești visul la femeile mele. Vrei să fii soția mea?”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe