Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

În episodul patru din ”Băieți de oraș”, difuzat în această seară, de la 21.15, la Antena 1, Roby Roberto devine vedetă în presa internațională

Comedie la cote maxime, asta îşi propun Mihai Bendeac şi colegii sãi din ”Băieți de oraș” în cel mai nou episod al serialului, difuzat în această searã, de la 21.15, la Antena 1, invitând totodatã telespectatorii sã se transpunã în situaţii dintre cele mai trãsnite, alãturi de ei.

Codin Maticiuc este invitat special și în cel de-al patrulea episod, unde personajul pe care îl interpretează și care-i poartă numele este creat cu foarte multă ironie și umor.

Roby Roberto, caracterul interpretat de Mihai Bendeac, este cel care pune la cale, cu mare ingeniozitate, un plan prin care-i să-i ia banii lui Codin Maticiuc, după ce-i urmărește acestuia toate mișcările pe rețelele de socializare. Astfel, după mai multe peripeții, Roby Roberto îl dă în judecată pe Codin Maticiuc, cei doi ajungând într-un final și în fața magistraților. Pentru a fi siguri că vor câștiga procesul, Malone și Roby Roberto angajează unul dintre cei mai buni avocați, căruia îi și povestesc despre planul pus la cale.

Ironia și comicul de situație fac însă ca acest proces să fie unul complet ieșit din tipare, Roby Roberto ajungând astfel în antenția presei, atât a celei din țară cât și a celei de peste hotare.

Printre mesajele pe care el transmite prin intermediul jurnaliștilor britanici, el are unul și pentru mama copiilor lui, Daniela, căreia îi spune cât de mult o iubește.

Dacă va reuși Roby Roberto în planul lui de a-i lua banii lui Codin Maticiuc și dacă va câștiga sau nu procesul, telespectatorii pot vedea în episodul patru al serialului ”Băieți de oraș”, care va fi difuzat în această seară, de la ora 21.15, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Video