Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la circ

Malone, speriat de noua schimbare a corpului său: "Robică, mi-a venit menstruația!"

Destinul îi rezervă o surpriză de proporții, astfel că după operația de rinichi, Malone are parte de șocul vieții sale: în loc să sufere un transplant de rinichi, a suferit o schimbare de sex.

Destinul îi rezervă o surpriză de proporții, astfel că după operația de rinichi, Malone are parte de șocul vieții sale: în loc să sufere un transplant de rinichi, a suferit o schimbare de sex.

Astfel, Malone încearcă să facă rost de un organ sexual funcțional pentru redeveni bărbat.

Până una alta, Malone e speriat nevoie mare de noua schimbare a corpului său, mai ales în momentul în care îi apare... menstruația.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.