Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la Nea Marin

Baieti de oras

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Duminică, de la ora 22.00, la Antena 1. O haită de lupi cehi, „actori” în ultimul episod al serialului „Băieți de oraș”

„Dispariția”, episodul opt al serialului de comedie „Băieți de oraș” și ultimul din acest sezon, va fi difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1 și este unul plin de surprize pentru telespectatori.

„Dispariția”, episodul opt al serialului de comedie „Băieți de oraș” și ultimul din acest sezon, va fi difuzat duminică seara, de la ora 22.00, la Antena 1 și este unul plin de surprize pentru telespectatori.

Mihai Bendeac, Vlad Drăgulin și echipa „Băieți de oraș” au filmat alături de Aky, Chaos și alți câțiva lupi cehi, pe Transfăgărașan. Câinii-lup au avut roluri extraordinare, Roby Roberto și Malone trecând prin situații limită alături de aceștia. Patrupedepele au muncit alături de actori în condiții extreme, la -20 de grade Celsius și zăpadă ce atingea și un metru înălțime.

„Fiecare rol trebuie să aibă oarecum o execuție spontană, ceea ce face diferența între un câine actor și unul care beneficiază doar de un dresaj obișnuit. Cel care s-a bucurat cel mai tare de compania acestor câini-lup a fost chiar Mihai Bendeac, care nu s-a sfiit să-și arate afecțiunea pentru ei”, mărturisește Mihai Nae, dresorul patrupedelor.

La ce provocări vor fi nevoiți să facă față protagoniștii serialului și ce aventuri pline de umor, dar și de imprevizibil vor trăi aceștia, telespectatorii vor vedea în cadrului ultimului episod al serialului „Băieți de oraș”, difuzat duminică, de la ora 22.00, la Antena 1.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro