Baieti de oras

ÎN CURÂND, UN NOU SEZON!

Prima oră din viața de profesor! Robică a preluat fetele din clasă: „Să face puțin stretching. Așezați-vă cu spatele la mine și fandați ușor!”

 

Până mai ieri nu visa nici să ia examenul de Bacalaureat, iar acum a ajuns profesor de educație fizică la un liceu bucureștean. Evident, prin metode neortodoxe, dar cu un scop „nobil”: să-l ajute pe fratele lui de cruce, Malone, să devină absolvent de clasa a XII a. 

Chiar dacă prima dată a privit neîncrezător această meserie, ora sa de debut în noua carieră i-a adus mari satisfacții. După ce a scăpat de cei trei băieți din clasă, trimițându-i să joace la pariuri pentru că „și asta e o activitate sportivă”, Roby Roberto a rămas cu fetele pe care le-a supus unui program ușor de stretching, la finalul căruia a exclamat plin de satisfacție: „Eu am terminat!!!”

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe