Antena Căutare

Roby, Malone, Dorian și fetele sunt îngropați în absență. Președintele Klaus Iohannis ajunge la înmormântarea băieților de oraș

În acest timp, acasă, familia se pregătește de rânduielile creștinești, după ce autoritățile au anunțat că, cel mai probabil, trupurile celor șase dispăruți nu vor fi recuperate vreodată.

Printre oamenii care au ținut să ajungă la priveghi se numără și Klaus Iohannis. Președintele României a declarat trei zile de doliu național pentru dispariția celor cinci eroi în apele Oceanului Atlantic.

Disperarea pune stăpânire pe grup. În toată nebunia, una dintre fete aruncă bomba: „Sunt însărcinată”... Malone ajunge președinte. Noul lider al găștii ține un discurs de colecție în care promite că va fi unul dintre ei, dint...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop. 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x