Live acum
Prime Time 20:30Adela

Tovărășie adevărată! Roby Roberto e gata să îi cedeze un rinichi lui Malone: "Mă mutilez pentru aproapele meu"

Ironia și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele noului episod al serialului ”Băieți de oraș”. 

Ironia și umorul de situație și limbaj sunt doar câteva dintre ingredientele noului episod al serialului ”Băieți de oraș”.

Comedia atinge cote maxime când Roby Roberto e gata să se mutileze pentru bunul său prieten, Malone și să-i ofere un rinichi.

Astfel, la rugămințile lui Malone, Roby Roberto este hotărât să-i cedeze un rinichi. Cei doi merg la doctor să discute detaliile care implică operația: "Abia aștept să simt ceva din el în mine"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Baieti de oras nu e panică:). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/baieti-de-oras/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/Baieti-de-oras-1071976969575868/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este: https://www.youtube.com/c/Baietideoras.

➡️ Băieţi de oraş episoade integrale online dar şi episoadele LIVE le poti urmari doar pe AntenaPlay: https://goo.gl/lUvXOc. Intră acum de pe tabletă, smartphone sau laptop.