Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Mario și Gioni își deschid afacere cu lenjerie intimă

În primul episod din sezonul trei Bravo, tată!, telespectatorii Antena 1 au văzut cum Flavius are grijă de planta lui carnivoră, care mai apoi dispare și cum Mario și Giony au un tonomat cu lenjerie intimă.

Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie | Mario și Gioni își deschid afacere cu lenjerie intimă | Antena 1

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Flavius și-a cumpărat o plantă carnivoră

Flavius dă nas în nas cu fiica Cristinei și îl intrebă ce se află în acea pungă. Flavius îi spune să se dea la o parte că este o plantă carnivoră. Miruna îl întreabă ce este mai exact acea plantă.

,,Dragă Mirule, asta e Sfânta Treime, Dionaea Muscipula”, răspunde Flavius.

,,Flavi! Te spun lu mama”, spune Miruna, iar Flavius adaugă că asta e denumirea plantei în latină.

Articolul continuă după reclamă

Flavius îi spune că planta este la început și mănâncă doar insecte și muște, dar acesta vrea să o antreneze să mânânce carne.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Toma vrea să se întoarcă înapoi în casa Danei

Toma vine la Dănuța să îi spună că de trei zile femeia nu îi mai răspunde la telefon. Aceasta îi spune că este foarte ocupată și n-are timp.

,,Vreau să îți dau bănuții aștia pentru chirie!”, spune Toma, întinzându-i banii.

Dana îi spune că nu vrea banii, ci mai degrabă are nevoie de zece bone filipineze. În acel moment, Toma se pune în picioare și îi spune că el poate fi bona ei filipineză și îi intinde banii.

,,Mă grăbesc foarte tare la cumpărături”, zice Dana, care mai apoi pleacă, dar întoarce și ia câțiva bani din mâna lui Toma.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Planta carnivoră a lui Flavius a dispărut

Flavius intră fericit în seră cu bucățele de carne pentru planta lui carnivoră, dar acest observă că planta ,,Dionaea Muscipula” a dispărut.

Tăticul atinge pământul și spune că dihorii i-au mâncat planta.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Probleme peste probleme pentru tătici

Lui Mario i-a venit o comandă de chiloți din China, iar Giony începe să îi probeze. Mario îi spune că acei chiloți sunt mărimea XL și că vin perfect pe un trup bine defint. Giony începe să probeze o pereche încercând să îl convingă pe Mario că acești chiloți sunt prea mici și că nu are cum să fie mărimea XL. Mario îi spune că e prea gras pentru chiloții luați din China.

Între timp, își face apariția Flavius și începe să le spună băieților problema lui cu dihorii care i-au mâncat plantele carnivore. Mario schimbă subiectul și le cer ajutor cu tonomatul din restaurantul lui Giony, dar și cu acei chiloți veniți din China.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Sică Salvatorul

Angelica îi spune lui Sică că ar trebui să înceapă să facă niște fapte bune, dacă mai vrea să fie cu el. Zis și făcut. Într-o seară, Toma se împiedică și cade într-o canalizare, iar Sică le spune medicilor că îl cunoaște pe cel rănit. Sică se pune lângă Toma și îi spune că nu îl va lăsa la greu.

Deși, Angelica i-a spus că i-a făcut bagajele de plecare, Sică își face apariția la grădiniță alături de Toma cosumat într-un om al străzii.

,,Domnul Sică, m-a salvat, m-a luat de pe stradă când eram la pământ”, spune Toma.

Angelca e șocată de ce îi spune Toma și este impresionată.

,,Chiar nu mă așteptam să faci tu asemenea gesturi”, spune Angelica.

,,Sunt plin de surprize, zâna mea!”, adaugă Sică.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Afacere cu tonomate de chiloți

Jichito vine împreună cu 2 bodyguarzi la Mario și îi cere datoria. Japonezul vede vitrina goală din restaurantul lui Giony și le spune celor doi că în Japonia tonomatele cu chiloti sunt o mare afacere. Acesta le spune că se gândește să învestească și el în o asemenea afacere.

Giony și Mario îi prezintă japonezului diferite modele de chiloti, cu vultur, broască țestoasă și cu un răsărit. Jichito nu este încântat de modelele prezentate și vrea să faca un model cu fața lui Giony.

Tonomatele cu chiloți cu fața lui Giony sunt un real succes.

După ceva timp, un client îi spune că aparatș nu mai funcționează, iar Mario cu Giony încearcă să rezolve problema. Tibi le spune că s-a ars placa de bază, dar băieții nu îl bagă în seamă. Tibi adaugă că îi este foame și că ar face orice pentru o pizza mare.

,,Orice? Orice?”, întreabă Giony.

„Orice!”, răspunde Tibi.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Toma este luat acasă de către Evelin și Emil.

După ce, Dana o refuză pe Angelica care îi propusese să îl ia acasă pe Toma, salvarea vine din partea Eveline, fiica lui Emil. Deși, Emil refuză să îl bage in casă, Evelin insistă. Toți trei ajung acasă, unde Evelin are mare grjă de sărmanul Toma îmbrăcat în haine de om sărac.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Inspecție de la Direcția Sanitară.

După ce Tibi i-a spus lui Giony ca ar face orice pentru o pizza mare, acesta l-a băgat în tonomat să repare problema. Un inspector își face apariția și le spune că există dovezi că cei doi vând lenjerie purtată.

„E puțin probată, dar ei sunt chiloți de calitate”, spune Giony, încercând să se scoată.

„Mhm, o să sun și la protecția copilului că văd că țineți acest copil în aparat”, spune inspectoarea.

Giony începe să se panicheze și îi spune lui Tibi să îi explice doamnei ce se întâmplă de fapt.

Bravo, tată!, rezumat episodul 1, sezonul 3, din 6 septembrie. Toma este demascat

Emil este deranjat de prezența individului deghizat, Toma, în casa lui. Între timp, apare Flavius, iar Emil îl roagă să îl scape de acest om. Flavius e de acord și îl ia la el să îi păzească sera care este atacată de dihori.

Flavius îi spune că trebuie să apere sera de dihori, deoarece nu vrea să mai piardă încă o plantă carnivoră. Apare Cristina și îl întreabă pe Flavius ce caută vagabondul în seră. Cristina îl recunoaște pe individ și o strigă pe Dana care se afla în casa lor.

Dana începe să îl strige pe Toma

,,Nu pleci nicăieri că nu mi-ai prins dihorul! Ăsta e cerșetorul meu, ai face bine să îți găsești altul”, spune Flavius, punând stop între Toma și Dana.

„Acesta nu este un cerșetor! Acesta este Toma!”, spune Dana.

Toma începe să își dea barba jos și o întreabă pe Dana cum și-a dat seama. Aceasta îi răspunde că și-a dat seama că este el de prima dată când l-a văzut la grădință.

Flavius vede o umbră care se plimbă în afara serei și fuge după ea.

„Te-am prins dihorule!”, spune Flavius.

Flavius îi dă cagula jos și obserbă că este vecina lui, Tanti Săbioaica, iar acesta începe să o certe.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare sâmbătă, de la 23:15, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x