Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Mario se întoarce în casă și Flavius o evită pe Cristina

În al doilea episod din noul sezon Bravo, tată!, telespectatorii au putut viziona întoarcerea lui Mario în casă și primele ore de bachata a lui Emil cu Crenguța. Ce se mai întâmplă cu tăticii se vede în cadrul celor mai noi episoade din noul sezon al serialului de pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Colaj cu capturi video din episodul 2, sezonul 2 al serialului Bravo, tată! Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 2, sezonul 2 - Flavius și Cristina își aruncă reproșuri, iar tatăl Danei ține un discurs emoționant | Antena 1

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Mario este primit înapoi în casă

Mario s-a reîntors acasă după ce în ultima vreme a dormit în garaj. Dănuța îl vede înapoi în casă, iar prima reacție este să-l dea afară. Își face apariția tatăl ei, care îi oprește pe cei doi și menționează faptul că, el cu Leti, locuiesc în cuibușorul lor de nebunii, numit garaj.

Într-un final, tatăl Danei o convinge pe fata ei să-l primească pe Mario în casă.

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Flavius și Cristina își aruncă reproșuri

În timp ce, Cristina era într-o video conferință pe laptop, Flavius, în fundal scoate zgomote ciudate. După ce, întâlnirea se termină, Cristina și Flavius încep să își arunce diferite reproșuri.

Flavius îi reproșează de firele de păr lăsate pe gresia din baie, pe când Cristina îi spune lui Flavius că și-a luat motor și l-a pierdut ,,ca prostul’’. Flavius reacționează: ,,Dacă sunt așa de prost, de ce nu faci și tu ca Dana și divorțezi?’’, îi spune Flavius soției lui.

,,Păi, poate așa o să fac, Flavius!”, este răspunsul Cristinei.

Cristinei îi pare rău de ce a putut să spună și își cere scuze.

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Crenguța și Emil la prima oră de bachata

Crenguța, la sfatul Angelicăi, vrea să se înscrie la un curs de bachata. Angelica menționează faptul că, la acest curs trebuie să ai un partener. Deși nu are partener, aceasta dorește să meargă. Între timp, Emil își face apariția, iar Crenguța îl întreabă ce face diseară.

Cei doi merg la cursul de bachata, acolo unde instructorul Victor Senzual îi întâmpină.

Instructorul are nevoie de un partener pentru dans, iar acesta îl alege pe Emil. Cei doi au dans senzual, în față celorlalți participanți. Emil nu se simte deloc confortabil.

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Leti îi face masaj lui Mario

După ce a dormit pe salteaua gonflabilă, Mario a rămas cu gâtul înțepenit. Leti sare în ajutor și îi face masaj.

,,Ia uite, ce bine vă înțelegeți!”, reacția tatălui Danei, după ce îi vede pe cei doi. Acesta îi complimentează mânuțele de artistă.

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Leti face furori în casa Danei și a lui Mario

Leti i-a rugat pe Luca și Mario, să dea sârma de haine mai în jos. Se pare că, Luca a făcut fix opusul, iar acum el împreună cu tatăl lui o admiră pe Leti, încercând să pună hainele la uscat în curte.

,,Ăsta e exemplu de îl dai la copilul nostru?’’, reacția Danei după ce îi vede pe cei doi.

Dana simte că le-a stricat petrecerea celor doi, după ce îi pune să aranjeze lucruri prin casă și să plece din curte: ,,V-am stricat petrecerea, nu?’’

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Flavius fuge de probleme

Gioni dă nas în nas cu Cristina la ieșirea din restaurant. Cristina vede borcanele de ciocolată din sacii de gunoi, pe care deobicei Flavius le mânâncă. Aceasta vrea să intre în restaurant, dar între timp Flavius încearcă să se strecoare prin spatele lui Gioni.

Cristina și Flavius reiau discuția despre divorț și că problemele lor ar trebui discutate. Flavius îi distrage atenția Cristinei și o ia la fugă.

Bravo, tată!, rezumat episodul 2, sezonul 2, din 25 februarie. Toma își face apariția la petrecerea în familie a Danei

Toma apare în casa Danei, în timpul petrecerii de familie. Acesta îi aduce un buchet de flori, iar tatăl Danei îl prezintă pe Toma, ca fiind designer de intrior.

,,Inviți zugravul la cină?’’, este reacția tatălui.

Toma râmăne și el la cina familiei.

Tatăl Danei ține un discurs emoționant despre familie: ,,Familia a rămas singura siguranță pe care o mai avem. Toma emoționat începe să plângă

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x