Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Flavius crede că soția lui îl inșală

În al treilea episod din noul sezon Bravo, tată!, telespectatorii au putut viziona cum Flavius o bănuiește pe Cristina că îl înșală, iar Emil și Sică intră într-o afacere cu ilegalități în cabinetul veterinar. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 3, sezonul 3, din 15 septembrie | Flavius o bănuiește pe Cristina de înșelat | Antena 1

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Emil are lipici la femei

Emil i-a scos pe baieți în oraș să bea împreună.

„Stați liniștiti! Nu se însoară nimeni! Am avut un caz, nu o să vă vină sa credeți!”, spune Emil

„Un urs, mânca-v-as gura voastră!”, adaugă Sică.

Articolul continuă după reclamă

În timp ce, băieții vorbeau de cazul lui Emil, o domnișoară frumoasă își face apariția la bar. Emil se întoarce la bar, iar în acel moment domnișoara îl bagă în seamă.

„Bună seara, domnule doctor!”, spune domnișoara, care începe să flirteze cu Emil.

Băieții se uită șocați la Emil și cum o fată atât de frumoasă se poate da la el. Fata îl trage de mână și pleacă împreună spre ieșire.

„Șeful meu zici că e dat cu aracet de femei!” , zice Sică.

Mario începe să se panicheze că trebuie să plătească masa în oraș, iar Gioni fuge. Flavius o vede pe Cristina la ușa restaurantului, deși el știa că aceasta e plecată în team-building în Eforie.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Flavius crede că șoția lui îl înșală

Cristina se întoarce acasă, iar Flavius o așteaptă cu o cafea. Acesta îi ia troller-ul din mână, iar Cristina e puțin surprinsă de amabiltatea lui Flavius.

„Și, cum a fost?”, întreabă Flavius, în timp ce îi scoate hainele din troller.

„Bine, bine!”, răspunde Cristina.

Flavius găsește o pereche de coarne de ren și o întreabă de unde sunt. Cristina îi spune că le-a câștigat la un concurs în timp team-building. Flavius nu o crede pe Cristina.

„Flavius, tu crezi că eu te înșel?”, întreabă Cristina.

„Da! Dar, nu știu de câte zile, asta e problema”, răspunde Flavius.

„De câte zile? Păi, eu sunt proastă? Poate de câteva luni, câțiva ani!”, spune Cristina, râzând.

Flavius îi spune să nu mai glumească cu lucrurile de genul, iar Cristina se enervează și pleacă.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Flavius găsește un costum din latex sub patul Cristinei

Flavius se apucă se facă curat în casă și găsește sub pat o rochie din latex și o mască de pisică. Din baie, Cristina îl strigă să îi aducă un prosop. Flavius își dă tricoul jos și îl pune după umăr, iar mai apoi bate la ușa Cristinei.

„A venit prosopul!”, spune el. Cristina nu este impresionată și îi spune să aducă prosopul.

„De ce ai zis, dragă, coțăială? Că putem să facem dragoste!”, zice Flavius.

Cristina continua să îi spună că nu vrea nimic și să îi aducă prospul.

„Deci, ai un amant!”, zice Flavius.

„Nu! Am mai mulți!”, îi răspunde Cristina, iar Flavius pleacă nervos.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Emil și urgența specială de la veterinărie

Emil vine în grabă la spital și îi spune lui Sică că are o clientă specială la cabinet care trebuie să ajungă cu o urgență. Martina, domnișoara de la bar, vine cu un domn car este rănit în zona abdomenului. Emil nu se aștepta să vină cu un om rănit la medicul veterinar. Emil îi spune că el este medic veterinar și că nu a operat niciodată oameni.

„Ăsta de pe masă e șeful meu! Acum, pui mâna pe bisturiu și te ocupi de el!”, îi spune domnișoara lui Emil.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Cadouri pentru Crenguța

Fetele îi dau cadouri Crenguței cu ocazia aniversării ei. Cristina îi oferă cadoul ei, iar Crenguța deschide și vede costumul. Era costumul pe care Flavius îl găsise sub pat, crezând că e al Cristinei.

„M-am gândit că poate îl folosești cu doctorul veterinat!”, spune Cristina.

Crenguța începe să plângă și le spune fetelor că ea nu are noroc în pat. Dana vine cu ideea să îi găsească pe cineva Crenguței. Angelica spune că ea îl are pe portarul de la grădiniță iar Cristina îi zice de doi colegi de la muncă. Cristina și Dana se retrag într-o cameră, unde Dana îl sună pe Toma pentru o întâlnire cu Crenguța.

„Tomiță, faci ce spun eu! Te îmbraci frumos și mergi la o întâlnire!”, îi spune Dana la telefon.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Emil, prima operație pe un om

Emil începe operația după indicațiile lui Sică care citește dintr-un manula de animale.

„Dacă secționați mușchiul psoas e posbil să îi paralizeze coada”, spune Sică.

Emil se oprește și îi spune lui Sică că trebuia să caute un manual de anatomie umană. Emil deschide telefonul și începe să caute pe net cum să extragă un glonț din abdomen. Telefonul lui își dă seama că este o urgență medicală și sună la apelul de urgență.

„Martina, eu cred că mă duc!”, spune șeful de pe masa de operație, care mai apoi îi spune unde se află cadavrul.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Flavius e pe urmele Cristinei

Flavius merge la hotelul pe care îl frecventează Cristina. Acesta scoate o poză cu Cristina și îl întreabă pe recepționist dacă a văzut-o. El spune că nu, iar Flavius începe să îi dea bani. Cel de recepție îi spune că are o rezervare chiar în acea zi. Toma apare la hotel și crede că rezervare este pe numele Danei. Dana spune numele Cristinei, iar Toma este surprins că întâlnirea nu este cu ea. Soția lui Mario îi spune lui Toma că prietena ei are moralul la pământ și vrea ca el să o ajute.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Flavius realizează că nu este înșelat de către Cristina

Fetele luau cina la hotelul unde Cristina a făcut rezervarea pentru Toma și Crenguța. Dana începe să fie panicată, deoarece cei doi stau destul de mult împreună. Ea și Cristina merg să vadă ce se întâmplă. În camera lui Toma și a Crenguței, întră Flavius care este este sigur că soția lui este la duș.

„Animale, stai jos!”, îi spune Flavius lui Toma, în timp ce o caută pe Cristina.

Flavius merge la ușa din baie și începe să strige să iasă afară, că altfel va sparge ușa. Cristina și Dana apar pe ușă de la intrare, iar Crenguța iese de la baie. Flavius rămâne șocat.

Bravo, tată!, rezumat episodul 3, sezonul 3, din 14 septembrie. Emil, Sică și Gioni, duși în fața poliției

După ce Emil și Sică au consultat diferite clanuri de interlopi în cabinetul lor veterinar, un șef de la poliție își face apariția.

„Pe ce fel de problemă sunteți? Pe scandal, pe bătaie, pe camătă?”, întreabă Gioni.

Polițistul sub acoperire îi intreabă pe băieți dacă locația lor e un fel de <<Spitalul Infratoricesc Central>>. Gioni și Sică confirmă. Polițistul îi pune cătușile lui Emil, iar în spatele lui apar jandarmii. Cei trei merg la secția de poliție, iar Emil este pe gânduri

„M-am nenorocit! Cariera mea este gata!”, spune Emil.

„Suspiciunile noastre au fost confirmate din mai multe surse și avem ș un martor cheie!”, spune polițistul.

Băieții sunt confuzi și nu știu la ce se referă polițistul. Martorul apare pe ușă și este chiar Mario.

„Ei nu au nicio treabă cu crimă organizată, cu interlopi, ei sunt doar foarte proști”, zice Mario.

Mai apoi, Mario arată spre Emil și îi spune că poate Emil este infractorul deoarece pleacă și nu plătește nota de plată. Mario este supărat că Emil a plecat și nu a plătit nota de la restaurant.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare sâmbătă, de la 23:15, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi!
Mireasa sezonul 10, 18 septembrie 2024. Scandal de propoții între doamna Ioana și Isabelle! Concurenta, cu ochii în lacrimi! Miercuri, 18.09.2024, 14:22
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x