Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Leti are un nou iubit, iar băieții au pus ochii pe doamna psiholog

În al cincilea episod din noul sezon Bravo, tată!, telespectatorii au putut viziona cum Petrică e gelos pe noul iubit al Letiției, iar tăticii își duc copiii la psiholog, după ce au văzut cum arată terapeuta. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie | Petrică este gelos pe noul iubit al Letiției | Antena 1

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Leti vrea să plece în vacanță cu noul ei iubit

Leti apare cu bagaje in fata lui Petrica, iar acesta e confuz și o întreabă de bagaje. Leti îi spune că pleacă în vacanță

„Păi și, unde mergem?”, întreabă Petrică.

„Nu mergem, doar eu plec. Petrică, sunt confuză”, răspunde Leti, iar tatăl Danei și a lui Flavius încearcă să îi găsească sursa confuziei. Leti îi spune direct ca are legătură cu viitorul ei și cu toată energia negativă pe care o resimte.

Articolul continuă după reclamă

„Noi doi, nu mai suntem în același câmp energetic!”, spune Leti.

Apare și Dana care o întrebă pe Leti ce se întâmplă, iar tânăra îi spune că vrea să meargă într-o altă viață cu altcineva. Petrică o întreabă cum îl cheamă pe acest „altcineva”, iar Leti îi spune că numele lui este Petronel. Dana și tatăl ei încep să râdă.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Băieții au pus ochii pe noua doamnă psiholog a grădiniței

Crenguța i-a chemat pe tătici la grădiniță, dar aceștia nu mai au răbdare să stea și încearcă să găsească motive să plece. Apare Crenguța și le spune tuturor părinților că grădinița va colabora cu un psiholog specializat în probleme copiilor. Gioni îi spune să îi lase în pace, deoarece se grăbesc.

„Să nu îi reținem pe domnii dacă se grăbesc!”, zice Eugenia, psihologul de care vorbea Crenguța

Gioni pune ochii pe ea și dintr-o dată nu se mai grăbește. Acesta îi spune că are gânduri întunecate și că ar vrea să vorbească cu ea.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Petronel, noul iubit al Letiției

Dana și Petrică ies la poartă unde se află ambulanța în care sta Leti cu un domn mai în vârstă. Petrică începe să râdă când îl vede pe Petronel.

„Eu îmi făceam griji că și-a găsit vreun medic, doctor tânăr și când colo, l-a găsit pe umflatul ăsta!”, îi spune Petrică, Danei.

Leti îi spune să aibă grijă cum vorbește cu noul ei iubit. Petrică nu înțelege ce are Petronel și nu are el. Petronel se enervează că Petrică tot insistă și îl întreabă cât îl costă să scape de el, în timp ce scoate un teanc de bani.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Emil merge la consult urologic

Emil se află la un consult urologic. Doctorul începe să îl consulte și îl întreabă dacă doare unde îl atinge. Emil spune că simte o jenă constantă în acel loc.

„Sexul e normal?”, întreabă doctorul, iar Emil îi spune că nu prea e deloc. Doctorul își cheamă rezidenții să îl consulte pe Emil, iar aceștia îi spune că are un chist spermatic. Tot ei îi recomandă lui Emil să facă sex în următoarele 5-7 zile, dacă nu problema se va înrăutăți.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Petrică e gelos pe noul iubit al Letiției

Leti îi face masaj lui Petronel, iar Petrică stă si se uită.

„Ia uite, cum îi face masaj, cum îl alintă, mie nu mi-a făcut niciodată masaj la ceafă”, spune Petrică, uitându-se la cei doi.

Petrică vede apropierea dintre cei doi și fuge la Dana să o ia la rost. Acesta o întreabă de ce i-a lăsat pe cei doi singuri în casă, iar Dana îi spune că Mario a făcut asta.

„Îți dau 15% din bani, n-aveam cum să îl las afară, să stea în frig, mai e și bătrân!”, zice Mario.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Gioni îl duce pe Emil la un bordel pentru rezolvarea problemei intime

Gioni îl duce pe Emil la un bordel ca să îi rezolve problema cu chistul. Emil nu prea își dorește să facă ceva cu vreo femeie de acolo, deoarece îi este rușine.

„Mi-e rușine, Gioni, nu am scos-o și eu la o cafea, nu știu cum o cheamă”, spune Emil.

În timp ce, Gioni încearcă să îl convingă, una din femeie îl recunoaște pe Emil de data trecută. Femeia îl ia în casă pe Emil, iar Gioni o roagă să aibă grijă de el, deoarece are o urgență medicală.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Gioni și Tibi, la sedința de terapie cu doamna Eugenia

Doamna doctor îl întreabă pe Tibi ce îl afectează, iar micuțul spune că nu se simte iubit de cei care îi sunt aproape. Gioni mărturisește că el își dă tot sufletul pentru Tibi și că s-ar putea să fie un blocaj la cel mic.

„Eu nu înțeleg cum unii pot să fie egoiști sau mincinoși!”, spune Tibi, iar Gioni îi spune psihologului că nu îi vne să creadă că cel mic vede totul pe dos. Între timp, Gioni îi răspunde Ramonei la telefon .

„Nu pot să vorbesc. Sunt cu mașina la service, ascultă-mă puțin, problemele mele sunt mai importante decât ale tale!”, îi spune Gioni la telefon.

Bravo, tată!, rezumat episodul 5, sezonul 3, din 28 septembrie. Petrică și Petronel ajung la azilul de bătrâni. Petronel o cere în căsătorie pe Leti

Petrică și Petronel ajung la azilul de bătrâni și încep să discute, iar Leti își face apariția.

„Dar, văd că sunteți în formă maximă”, spune Leti

„Letișor, ce bine că ai venit, cred că va trebui să îi schimbi pampersul lui făt-frumos al tău”, îi răspunde Petrică.

Petronel scoate o cutie cu un inel și o întreabă pe Leti dacă vrea să fie soția lui. Leti îi spune că a fost luată prin surprindere.

„Să vină o asistentă să mă ia de aici să nu văd coșmarul ăsta!”, spune Petrică.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare sâmbătă, de la 23:15, serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 27 septembrie 2024. Marius Elisei și Alex au pierdut 10.000 de RON Vineri, 27.09.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x