Antena Căutare

Andrei Andrei a fost desemnat manechinul cu cel mai sexy posterior

Are 31 de ani, o carieră de succes în modeling și nu, nu are cum să treacă neobservat. Andrei Andrei, noul "burlac" de la Antena 1, a mărturisit cum și-a conturat drumul către lumina reflectoarelor.

Are 31 de ani, o carieră de succes în modeling și nu, nu are cum să treacă neobservat. Andrei Andrei, noul "burlac" de la Antena 1, a mărturisit cum și-a conturat drumul către lumina reflectoarelor.

„Da, s-a întâmplat în 2007. Am fost desemnat manechinul cu cel mai sexi posterior. Era o campanie internațională a unui brand foarte mare de lenjerie din Germania, la care au participat 26 de țări”, recunoaște Andrei, protagonistul celui de-al V-lea sezon al show-ului „Burlacul”, care va începe joi, 15 ianuarie, de la 20:30, la Antena 1.

Andrei este foarte preocupat să își mențină în formă maximă toate atuurile cu care l-a înzestrat natura, așa că s-a documentat și cunoaște cele mai eficiente metode a-și lucra fizicul. „Nu trece nicio zi fără să fac mișcare, oriunde aș fi”, declară Andrei.

Andrei a intrat în lumea modellingului din pură întâmplare, care însă s-a dovedit a fi una fericită. „Un prieten bun a vrut neapărat să ajungă manechin, așa că s-a înscris la cursurile unei agenții locale de modă. Cum avea nevoie de companie, că doar întotdeauna e mai bine să nu mergi singur, m-a rugat pe mine”, își amintește „Burlacul”.

O agenție din București l-a remarcat în timpul Festivalului de modă de la Iași și acesta a fost momentul în care Andrei a început să lucreze inclusiv în străinătate. „La vremea aceea mai erau trei modele masculine care ieșeau din țară. După terminarea facultății nu am vrut să stau în spatele unui birou, cel puțin temporar, așa că am ales să văd lumea. Cu trecerea timpului am devenit din ce în ce mai bun, iar modellingul a devenit principalul meu job”, mai spune „Burlacul” Andrei.

Vezi prima ediție "Burlacul" din nou sezon JOI, 15 ianuarie, în AVANPREMIERĂ de la 10:00 exclusiv pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1!

Ce te așteaptă de joi, 15 ianuarie, la "Burlacul"! Andrei Andrei e gata de orice provocare... Joi, 15 ianuarie, de la 20:30, 20 de pretendente intră în competiție pentru a-l cuceri pe „Burlacul”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x