Antena Căutare

Burlacul 12 martie 2021. Plicurile roșii aduse de Răzvan Fodor au creat vâlvă între fete. Ce s-a întâmplat

Răzvan Fodor schimbă regulile jocului. Fetele au crezut că pot face cum vor ele, însă li s-a dat universul peste cap!

Burlacul 12 martie 2021. Plicurile roșii aduse de Răzvan Fodor au creat vâlvă între fete. Ce s-a întâmplat Galerie
Plicurile roșii aduse de Răzvan Fodor au creat vâlvă între fete. Ce s-a întâmplat | Antena 1/ Burlacul

Din 25 de pretendente la inima Burlacului, doar 14 au fost norocoase să-l descopere mai mult pe Andi Constantin, alături de care au avut ocazia de a ajunge în Turcia pentru a încerca să îi cucerească acestuia inima definitiv.

Astăzi, în cea de-a doua ediție, cele 14 fete rămase au sosit în Turcia, într-o vilă impresionantă pe care o vor împărți pe parcursul competiției. Aventura începe într-un loc de poveste, unde peisajele luxuriante se împletesc cu dorințele arzătoare ale fetelor, dar și pretențiile de nivel înalt.

După ce în prima ediție s-au întrecut în a-i atrage atenția, fetele așteaptă acum cu nerăbdare întâlnirile cu Burlacul, la Istanbul. Ceea ce ele nu știu însă este că Andi le-a pregătit multe experiențe de neuitat, dar și la fel de multe surprize. Totul bine și frumos, până ce un plic roșu la schimbă traiectoria!

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Cum arată vila de lux în care fetele vor locui pe parcursul emisiunii Burlacul

Ce au primit pretendentele la inima Burlacului în plicurile roșii

Fetele au aflat că nu vor putea să își aleagă colegele de cameră, ci vor fi distribuite aleatoriu aproape de fiecare dată! Vestea a picat extrem de neplăcut, mai ales că unele dintre ele au legat câteva prietenii.

Răzvan Fodor le-a împărțit plicurile roșii în care se află câte o culoare. Fetele care au tras aceeași culoare, vor sta împreună în camere. Aranjamentele pe prietenii pe care și le-au făcut până în acest moment au fost destrămate!

Fetele au fost cazate într-o vilă de lux și au la dispozție tot ce este necesar pentru un trai fără griji, cât timp vor face parte din sezonul șase al emisiunii Burlacul. Încă din primele clipe au dat năvală în camere pentru a-și alege cel mai bun pat și unele dintre ele au legat prietenii.

Și pentru că au existat discuții despre cine beneficiază de camera cu jacuzzi, Răzvan Fodor a spus o ghicitoare, iar cea care a răspuns corect va avea parte, alături de colegele sale, de camera VIP.

Citește și: Burlacul 12 martie 2021. Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef

"Ce are piele, dar nu e minge, se mușcă și se linge?", întreabă Răzvan Fodor.

Vanessa, un pic mai perspicace, a răspuns imediat: "Pisica fără păr", și a fost fericita căștigătoare a camerei cu dotări în plus.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se luptă pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprimă intențiile pe care le are: ”Pentru mine, trandafirul nu înseamnă doar o floare, ci o intenție, un sentiment”, a spus Andi Constantin.

Urmărește emisiunea Burlacul aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul 12 martie 2021. Angela Antocel a venit în locul Rodicăi Budurcă la Burlacul. Andi Constantin s-a dus în fața bl... Burlacul 12 martie 2021. Cum a reacționat Andi Constantin atunci când a aflat ce meserie are Bianca Bonef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x