Antena Căutare

Burlacul 17 iunie 2021. Reacțiile Simonei Bălăceanu și Malinkăi Zina după ce Andi Constantin a plecat fără ele în Cappadocia

La finalul Ceremoniei Trandafirului din episodul 14, Andi Constantin a lansat o invitație către Ana Bene, Alexandra Mucea și Melissa Azak. Burlacul și-a dorit să viziteze Cappadocia alături de ele, spre încântarea acestora și dezamăgirea Simonei Bălăceanu, respectiv a Malinkăi Zina.

colaj de imagini cu Simona Balaceanu si malinka zina de la burlacul sezon 6 Galerie
Andi Constantin a plecat în Cappadocia cu doar treie fete, spre dezamăgirea Simonei Bălăceanu, respectiv a Malinkăi Zina | Antena 1

Dacă cele invitate au fost fericite și nerăbdătoare să plece în noua aventură, nu la fel de vesele s-au arătat Simona și Malinka, care au rămas singure în vila din Turcia.

Inițial, cele doua au încercat să-și mascheze tristețea, însă odată ajunge în camerele lor și realizând ce poate însemna noua decizie a lui Andi Constantin, nu și-au mai ascuns temerile.

”Mi-am dorit să merg de mult timp. Mă simt prost, mă oftic. Mă răscolește, mă oftică faptul că el le-a ales pe ele. Acum mă încearcă o grămadă de stări, e ca un carusel.”, a spus Simona Malinka la testimoniale.

Nici Malinka nu a părut să se simtă mai bine, deși nu a încercat să pară fericită pentru Ana Bene, Alexandra Mucea și Melissa Azak, precum Simona.

”Am fost tristă, îmi doream foarte mult să fi fost printre ele. Îmi doream foarte mult să ajung în Capadochia și, dacă eram acolo și cu Andi, și date... era wow, vis.”, a afirmat și Malinka.

După ce ”rivalele” lor au plecat spre vacanța mult dorită, alături de Andi, Simona a încercat să glumească: ”Ne luăm amândouă city break.”

”Arătați așa de triste”, a remarcat Alexandra Mucea la plecare. Simona Bălăceanu și Malinka Zina nu au răspuns, însă prima a remarcat că vor avea timp să reflecteze la greșelile făcute în relaționarea cu Burlacul Andi Constantin.

De ce a plecat Andi Constantin cu doar trei fete în vacanță

Burlacul a dezvăluit motivul pentru care a ales doar trei fete care să-l însoțească în vacanța din Cappadocia.

”Am invitat trei fete în Cappadocia pentru că, până acum, de fiecare dată aveam trei date și cu cele trei fete voi avea trei single date-uri. Nu mai fac group-date-uri, nu cred că mai are rost. A avut rostul lui la început, acum e cazul să-l lăsăm la vatră.”, a explicat Andi Constantin.”Am invitat trei fete în Cappadocia pentru că, până acum, de fiecare dată aveam trei date și cu cele trei fete voi avea trei single date-uri. Nu mai fac group-date-uri, nu cred că mai are rost. A avut rostul lui la început, acum e cazul să-l lăsăm la vatră.”, a explicat Andi Constantin.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Andi Constantin, despre dezamăgirea din viața amoroasă. De ce a refuzat mult timp să se căsătorească și să-și întemeieze... Burlacul 17 iunie 2021. Andi Constantin vorbește deschis despre lipsurile relației cu Ana Bene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x