Antena Căutare

Burlacul 17 iunie 2021. Simona Bălăceanu și Malinka Zina au văzut imaginile în care Andi Constantin le săruta pe rivalele

Simona Bălăceanu și Malinka Zina nu au înțeles decizia Burlacului de a le lăsa singure în vila fetelor și de a pleca alături de Ana Bene, Alexandra Mucea și Melissa Azak în Cappadocia.

colaj cu razvan fodor, malinka zina si simona balaceanu de la burlacul Galerie
Simona Bălăceanu și Malinka Zina nu au înțeles decizia Burlacului de a le lăsa singure în vila fetelor și de a pleca alături de Ana Bene, Alexandra Mucea și Melissa Azak în Cappadocia | Antena 1

Cu toate acestea, au încercat să rămână optimiste și Răzvan Fodor le-a făcut o vizită pentru a le mai destinde. Laptopul cu care prezentatorul tv a intrat în casa lor a atras imediat atenția, iar Simona bănuia care este motivul întâlnirii lor.

Acesta a pregătit o masă și le-a arătat imaginile surprinse în timpul celor trei date-uri din Cappadocia, acolo unde Burlacul Andi Constantin s-a bucurat de compania celor trei tinere.

Deși au zâmbit și au părut distante, sămânța îndoielii încolțea în sufletul celor două pretendente la inima bărbatului.

”Pozele cu Alexandra și cu Andi mi-au transmis fericire, m-au binedispus, chiar dacă știu că este ea acolo pentru el și eu mi-l doresc. Știam că au o conexiune. Pozele Anei cu el, am văzut că a fost un sărut, un pupic, ceva. Nu m-a afectat foarte tare pentru că nu l-am văzut pe Andi atât de apropiat în pozele alea. Mi-a plăcut foarte mult poza aceea din mașină, deasupra orașului. Mi-aș fi dorit să fiu acolo, de ce să mint?”, a comentat Simona Bălăceanu imaginile din Cappadocia.

Ea a insistat că pozele nu au intrigat-o: ”Parcă ne-ai mai relaxat”, i-a zis ea lui Răzvan Fodor.

Cu toate acestea, Simona a recunoscut că nu îi este ușor să-l vadă când se sărută cu alte fete: ”Încerc să fac diferența, cum am făcut și până acum, și să știu cum este el când e cu mine. Nu m-au neliniștit pozele, m-au liniștit, de fapt. Poate fi liniștea de dinaintea furtunii, adică se poate întâmpla orice în seara asta, în noaptea asta. Până la urmă, sunt niște poze, nu știi chiar tot. Pozele transmit ce este între două persoane, dar nu știm tot ce a fost sau cum a fost”.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 17 iunie 2021. Andi Constantin a descoperit o nouă față a Simonei Bălăceanu... Burlacul 17 iunie 2021. Cine este Malinka Zina, concurenta eliminată în episodul 15...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x