Antena Căutare

Burlacul, 2 aprilie 2021. Burlacul, ignorat la petrecerea organizată pentru a le cunoaște pe fete. Care a fost reacția lui

În cel de-al 5-lea episod, fetele au primit oportunitate de a petrece timp de calitate cu cel pe care își doresc să îl cucerească, însă n-au profitat de această ocazie.

Andi Constantin și fetele la petrecere Galerie
Fetele au primit oportunitate de a petrece timp de calitate cu cel pe care își doresc să îl cucerească

După Ceremonia Trandafirului, unde Iulia Cazacu a fost eliminată, cele 13 fete care au rămas în competiție pentru inima lui Andi Constantin, au primit la dispoziție o oră de a petrece timp cu el. Deși au avut ocazia de a se apropia de bărbatul pe care și-l doresc lângă ele, concurentele nu i-au oferit o mare atenție, iar acest lucru a fost observat și de către Burlac.

În cadrul petrecerii, fetele l-au ignorat pe cel pentru care pretind că se află în această aventură a vieții lor. Concurentele și-au concentrat atenția spre ceea ce s-a întâmplat în cadrul Ceremoniei și au uitat de prezenta lui Andi. De asemenea, Vanessa Țone a fost atât de acapartă de pleacarea Iuliei, încât a aprins o discuție intensă cu colega sa, Andreea.

Citește și: Burlacul 26 martie 2021. Andi Constantin, deranjat de atitudinea Iuliei Cazacu. Ce reproșuri a avut concurenta

"Eu mă așteptam să plece două.", a mărturisit Vanessa Țone.

"Am scăpat de Iulia!", a mărturisit Mădălina Alexe, vizibil entuziasmată și cu zâmbetul pe buze.

Ana Bene a fost cea care a luat prima inițiativa de a se apropia de Andi, însă toate încercările Burlacului de a interacționa cu fetele au fost în zadar. Majoritatea au fost preocupate de colegele lor sau de dispoziția generală a celor de la petrecere, lucru pe care Andi Constantin l-a observat imediat.

Chiar dacă au ignorat prezența Burlacului de la petrecere, atenția fetelor a fost îndreptată spre Răzvan Fodor.

Cum a reacționat Andi Constantin

Andi a rămas surprins de atitudinea indiferentă a concurentelor și a considerat că acestea nu au acordat o atenție sporită scopului pentru care a fost realizată petrecerea.

"Nu mi s-a părut că s-a profitat la maxim de această petrecere. M-as fi așteptat ca din această petrecere să fac un prilej de apropiere. Să mai iasă un pic în evidență, să vină către mine, să ne apropiem mai mult. Aceasta petrecere a fost o oportunitate.

Citește și: Burlacul 19 martie 2021. Ce spun fetele despre lupta dintre Malinka și Angela Antocel, dar și ce fată a devenit subiect de bârfă

Mie mi s-a părut că au profitat de această ocazie ca să vorbească tot între ele. Alexandra a fost singura care a căutat să vorbească cu mine. Pe celelalte fete nu le-am văzut foarte nerăbdătoare să facă acest lucru. Nu pot să mint, sunt puțin dezămăgit, pentru că nerăbdarea asta de a petrece timpul cu mine nu s-a concretizat în această petrecere. Mi-am dat seama că este în zadar această petrecere. Mi-a lăsat un gust amar", a mărturisit Burlacul în cadrul unui testimonial.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

Printre surprizele sezonului 6 se numără şi proiectul online "Burlacul - Destăinuiri", care apare în fiecare săptămână pe AntenaPlay, după difuzarea emisiunii de vineri seară, de la 20:30. În cel mai nou proiect digital, Andi Constantin face confesiuni despre toate momentele petrecute în cadrul edițiilor, cât și despre fetele care vor să îl cucerească. Fiecare episod va fi comentat împreună cu un invitat special, un prieten apropiat, care va descoperi alături de Andi cum a decurs procesul celei mai importante aventuri din viața lui.

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare vineri, de la ora 20:30, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

O petrecere răstoarnă complet situația la Burlacul, azi, de la 20.30, la Antena 1: ”A trebuit să aplic acest șoc!”... Burlacul, 2 aprilie 2021. Fetele au vorbit despre eliminarea Iuliei Cazacu din competiție. Ce au avut de afirmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x