Antena Căutare

Burlacul 20 mai 2021. Incidente la party-ul glam organizat de Andi Constantin pe iaht

În episodul 11 al show-ului Burlacul, difuzat pe 20 mai 2021, Andi Constantin le-a surprins pe candidatele la inima sa cu o petrecere glam, organizată la lumina lunei, pe un iacht.

colaj de imagini cu fetele la petrecerea glam de pe iaht Galerie
În episodul 11 al show-ului Burlacul, difuzat pe 20 mai 2021, Andi Constantin le-a surprins pe candidatele la inima sa cu o petrecere glam | Antena 1

Tinerele au fost anunțate de inițiativa bărbatului prin intermediul faimosei scrisori. Chiar dacă majoritatea sperau să fie vorba despre un single date al lor cu Burlacul, Andi Constantin a vrut să vadă cum se comportă fetele când sunt împreună.

Astfel, le-a invitat să participe la un party glam, pe malul Bosforului. Toate au părut să se bucure de faptul că vor petrece timp în compania lui și odată ajunse acolo nu și-au mai putut ascunde dorința de a capta atenția lui Andi. Acest lucru s-a soldat cu un eșec în cazul câtorva fete, însă posesivitatea uneia s-a remarcat pe tot parcursul serii.

Incidente la party-ul organizat de Andi Constantin în episodul 11 Burlacul sezon 6

După ce s-au aranjat toată după amiaza, concurentele de la Burlacul sezon 6 au pășit pe barca unde Răzvan Fodor și Andi Constantin se aflau. Rând pe rând, s-au așezat la mesele așezate pe lateralul iaht-ului. Ultimele care au urcat pe ambarcațiune au fost Simona Bălăceanu, Catrina Georgeta și Malinka Zina Antocel.

Atunci, tocurile înalte și valurile le-au jucat feste, iar masa lor s-a clătinat. Malinka s-a speriat când obiectele așezate pe aceasta au început să cadă și i-a scăpat un țipăt.

După ce momentul a trecut, fetele s-au mai relaxat și au încercat să-i atragă atenția lui Andi. Cea care a reușit fără măcar să depună efort a fost Melissa, care l-a atras pe Burlac cu simplitatea și felul în care strălucea în cadrul peisajului de vis.

”Avea acel ceva, nu puteam să-mi iau ochii de la ea. Era magnetică”, a spus bărbatul despre apariția Melissei din seara cu pricina.

Simona Bălăceanu, demonstrație disperată de a-l atrage pe Andi Constantin

Dacă Melissa s-a remarcat într-un mod plăcut, nu același lucru a spus Burlacul Andi despre Simona Bălăceanu. Aceasta a făcut mai multe afirmații și gesturi care nu au fost pe placul celui pe care intenționa să-l cucerească.

Andi a catalogat atitudinea ei drept ”ciudățică” și a evitat, pe tot parcursul orelor petrecute pe ambarcațiune, să-i răspundă la glume. Potrivit lui, Simona Bălăceanu părea că se simte eclipsată în preajma grupului vesel, respectiv Melissa, Alexandra, și ar fi încercat să-l determine să o abordeze.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul în avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 20 mai 2021. Ce fată a fost eliminată de Andi Constantin în episodul 11... Burlacul 20 mai 2021. Simona Bălăceanu, date la limita dintre flirt și flit cu Andi Constantin. De ce a fost dezamăgit b...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x