Antena Căutare

Burlacul 20 mai 2021. Peripeții la întâlnirea Melissei Azak cu Andi Constantin: ”Părea dezastrul perfect”

În episodul 11 al show-ului Burlacul sezon 6, difuzat pe 20 mai 2021, Melissa Azak și Andi Constantin au avut parte, din nou, de un single date. Cei doi au petrecut câteva momente la o terasa, după care au făcut o călătorie cu barca.

colaj de imagini cu melissa azak si andi constantin la intalnire pe 20 mai 2021 Galerie
În episodul 11 al show-ului Burlacul sezon 6, difuzat pe 20 mai 2021, Melissa Azak și Andi Constantin au avut parte, din nou, de un single date | Antena 1

Plimbarea cu barca le-a pus câteva probleme căci Andi Constantin se aștepta la o altă ambarcațiune. ”Mi-a spus că barca frumoasă, pe care am văzut-o în poze, s-a scufundat”, a spus Burlacul.

Pentru că nu a dorit să renunțe la timpul petrecut cu Melissa Azak, Andi s-a încumetat să vâslească până la restaurantul unde urmau să ia cina.

După câteva sute de metri, el a realizat că nu era așezat în partea corecta a bărcii, astfel încât îi era îngreunată sarcina de a controla ambarcațiunea.

Cu ajutorul Melissei au reușit să ajungă la destinație și nu oricum, ci foarte veseli căci întreaga experiență a stârnit hohote de râs.

Cu ce impresii au rămas Melissa și Andi Constantin după single date

Buna dispoziție i-a însoțit pe Melissa Azak și Andi Constantin și la restaurantul unde au luat cina. Cei doi au vorbit banalități, însă au abordat și subiecte precum venirea noilor fete în show-ul matrimonial, dar și așteptările pe care le au de la un viitor partener.

”A fost o zi perfectă, cu un date perfect. Mi-au plăcut momentele petrecute cu el, ieri. E greu să găsești o persoană cu care să te simți confortabil, chiar și atunci când nu vorbiți. Simt asta cu Andi. Uneori simt nevoia să nu vorbesc, dar trebuie să vorbim pentru că suntem într-o emisiune și suntem filmați. Dar știu că, dacă nu ar fi fost camere, am fi putut petrece ore în șir în tăcere. Atracția și starea de mine ar fi fost de ajuns.”, a spus Melissa despre date-ul cu Andi.

De cealaltă parte, Burlacul spune că experiența a fost una grozavă: ”E buna dispoziție, nu trebuie să râzi în hohote ca să te simți bine. Cu siguranță Melissa mi-a dat această bună dispoziție. Mai ales că vin după un date mai puțin reușit, din punctul meu de vedere. Efectiv, a șters cu buretele toate acea amărăciune. Are un magnetism care mă face să nu-mi iau ochii de pe ea. În continuare descopăr că este aici strict pentru a mă cunoaște. Este atentă, caldă, blândă. Când o persoană este atât de dornică să te cunoască, logic că ea construiește o conexiune reală cu tine. Pare că este doar o chestiune de timp până ajungi să-ți dai seama că ai găsit o persoană cum căutai. Este o prezență exotică, mă face să o descopăr, să aflu lucruri noi despre o altă cultură. Pe lângă asta e mult mai mult de atât.”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul în avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 20 mai 2021. Simona Bălăceanu, date la limita dintre flirt și flit cu Andi Constantin. De ce a fost dezamăgit b... Burlacul 20 mai 2021. Catrina Georgeta, la un pas să renunțe la Andi Constantin: ”Vreau să plec”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x