Antena Căutare

Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin i-a cunoscut pe părinții Simonei Bălăceanu

După date-ul romantic la care au pictat, cu o priveliște superbă în fața ochilor, Andi Constantin i-a cunoscut pe părinții lui Andi Constantin.

Înainte să-i cunoască părinții, Andi Constantin a vrut să știe dacă aceștia cunosc detalii despre experiența Simonei Bălăceanu din Turcia. ”Da, le-am povestit câte ceva”, a spus tânăra.

După ce l-a asigurat că totul va decurge bine, Andi și Simona i-au întâmpinat pe cei doi.

”Am fost sceptică la început cu părinții. Am zis că nu cred, nu știu, dar după aceea am decis că este cea mai bună decizie. La ultima ceremonie în Turcia, când m-a întrebat Răzvan dacă am emoții în legătură cu întâlnirea lui Andi cu ai mei, am spus că e întâlnire de gradul trei pentru că tati este mai serios și un pic mai dur. De mami nu-mi fac probleme. Mă gândesc că nu știu cum o să fie discuțiile. De asta aveam emoții. Îmi este teamă ce părere o să aibă tati.”, a povestit Simona Bălăceanu.

Ce părere are Andi Constantin despre părinții Simonei Bălăceanu

”Îi simt destul de precauți, emotivi, emoționați. E normal, e conjunctura de asemenea natură. Nu sunt genul de oameni care vor atenție și își doresc să apară la televizor. Din punctul meu de vedere, i-am perceput foarte umani, foarte la locul lor, ușori reținuți, ceea ce este normal. Au făcut un efort uriaș să facă lucrul acesta pentru Simona. Faptul că tatăl ei știe despre acestă aroganță a Simonei și confirmă că nu am simțit neapărat greșit felul în care se comportă ea, nu pot să spun că mă bucură. M-aș fi bucurat să nu știe.”, a zis Andi.

Deși Simona Burlacul se temea că tatăl ei nu-l va agrea pe Burlac, situația a stat complet diferit. Cei doi au conversat mult în timpul întâlnirii.

”Poate că interior nu este așa. Important este că a crescut frumos, întreagă. Orice om are calități și defecte, altfel viața nu ar fi frumoasă”, a afirmat domnul Bălăceanu despre aroganța afișată de Simona pentru a se apăra de suferințe.

La final, emoționată, tânăra a primit acceptul părinților.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Vezi marea finală Burlacul, joi, 1 iulie 2021, de la 20:30, pe Antena 1.

Burlacul 24 iunie 2021. Simona Bălăceanu l-a legat la ochi pe Andi Constantin și l-a dus în locul său secret... Burlacul 24 iunie 2021. Andi Constantin, pus la încercare de Ana Bene. Au mers în parc, însoțiți de un copil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x