Antena Căutare

Burlacul, 29 aprilie 2021. Oana și Andi au mers la un single date într-un parc de distracții

După ce s-a distrat toată ziua la petrecerea Anei Bene, Oana a avut parte și ea de o surpriză. Înainte de a merge la somn, concurenta a fost anunțată că are o scrisoare ce îi aparține.

Cum s-au distrat Ana și Andi în parcul de distracții Galerie
Oana și Andi au mers la un single date | Antena 1

Oana a primit invitația la un single date cu Andi Constantin și s-a bucurat tare mult că aceasta avea loc în ziua următoare și nu seara. De ce? Din pricina faptului că nu mai avea energie după o zi în care s-a distrat fără limite.

Oana și Andi au mers la un single date într-un parc de distracții

În edițiile trecute, Oana a declarat în fața camerelor de filmat că are dubii în legătură cu prezența sa în emisiune, iar sentimentele ei pentru Burlacul Andi nu există în acest moment. Acest single date i-a fost oferit tocmai pentru a-și da seama ce simte cu adevărat. De multe ori, carismaticul Burlac a spus că cel mai mult la Oana apreciază faptul că gândește cu luciditate, iar la una dintre ceremoniile Trandafirului i-a spus că are potențial de nevastă.

La testimonial Andi a declarat că Oana nu a avut parte până în acest moment de single date pentru că simte că o cunoaște și aceasta are capacitatea să se facă remarcată și plăcută chiar și atunci când sunt și celelalte concurente în preajma sa. Tot despre frumoasa craioveancă Andi a spus că Oana are o personalitate puternică.

Fiindcă și-a dat seama cum este cu adevărat, la single date, Andi a dorit să o ducă pe Oana într-un parc de distracții. Concurenta a fost extrem de naturală și deschisă și s-a bucurat de fiecare clipă alături de bărbatul pentru care luptă. Au râs, s-au distrat și s-au amuzat copios, iar la final s-au bucurat de câteva clipe împreună la o cină romantică.

Citește și: Andi Constantin, sărutat de mai multe pretendente. Fetele s-au întrecut în demonstrații

Ce a spus Andi la finalul întâlnirii cu Oana

Andi a spus atunci că Oana nu a fost niciodată în pericol de eliminare, iar acum simte că nu i-a acordat suficientă atenție pe cât merita ea. Cu toate că o place mult pe concurentă, Burlacul nu poate spune că este îndrăgostit de ea, dar că aceasta îl intrigă mereu. După ce s-a deschis în fața ei la acest date, bărbatul a declarat că o va lăsa pe ea să-și tragă singură concluziile pentru că a simțit-o și pe ea extrem de naturală și fără bariere.

În final, Andi a mai spus că îi pare rău că nu a avut această întâlnire cu ea mai devreme și a rugat-o să-i mai acorde o șansă.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Burlacul, 29 aprilie 2021. Burlacul Andi a avut parte de primul "te iubesc". Catrina a dat frâu liber sentimen... Burlacul, 29 aprilie 2021. Mellisa, noua concurentă a avut single date cu Andi. Burlacul a fost cucerit de frumusețea ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x