Antena Căutare

Burlacul 3 iunie 2021. Ana Bene și Catrina Georgeta s-au certat cu Andi Constantin de față

Ana Bene și Catrina Georgeta s-au certat la Cocktail Party, cu Andi Constantin de față.

colaj cu catrina georgeta si andi constantin la cocktail party Galerie
Ana Bene și Catrina Georgeta s-au certat la Cocktail Party, cu Andi Constantin de față | Antena 1

Catrina Georgeta i-a readus Anei Bene acuzații. Ea spune că bruneta le bârfește pe celelalte concurente și nu mai recunoaște.

”Este ipocrită Ana pentru că a fost la discuții la care am fost și eu și Catrina, iar noi două nu suntem ipocrite.”, a spus ironic Oana.

Catrina a acuzat-o din nou de ipocrizie pe fosta colegă de cameră: ”Îi spune Simonei, văd în tine că ești suflet bun și în cameră spune că nu crede că e feminină din cauza fizicului ei”.

”Nu am zis așa, Catrina. Am zis că este complexată pentru că are sânii lăsați și a zis că vrea să-și facă operație. Nu am zis așa ceva”, a spus Ana, iar Simona Bălăceanu a susținut că nu are niciun complex legat de bustul său.

Ce spune Andi Constantin despre cearta fetelor

Andi Constantin a asistat la cearta fetelor și a intervenit pe alocuri.

”Nu încerc să mediez acest conflict pentru că nu sunt un mediator sau un judecător. Nu am de unde să știu cine are dreptate și cine nu. Cred că cel mai bun lucru în momentul acesta e să vorbească între ele. Doar asist și observ. Nu pot să mă poziționez în vreo tabără pentru că nu am de unde să știu care este adevărul absolut.

Cum explică Ana Bene așa zisele bârfe

”Am spus despre Simona că afirmă unele lucruri care nu au legătură cu ea, dar lucrează la ele. Am fost întrebată ce anume și am spus feminitate. Pe mine Catrina mă șochează. Nu am nevoie, în viața mea reală, de oameni care acum mă pupă, acum mă scuipă.

Andi Constantin a vrut să știe dacă Ana Bene a spus ceva despre el, departe de camere.

”Am auzit-o. Nu mai puteam să tac când a venit cu trandafirul... I-a spus Oanei că are nevoie de un bărbat care să o stimuleze intelectual.”, a afirmat Catrina.

Ana s-a văzut nevoită să explice: ”Am urcat în cameră și am zis că Andi este singurul bărbat de la care am învățat o lecție. Am nevoie de un bărbat care să mă stimuleze intelectual. Oana s-a uitat la mine, ne uitam una în ochii celeilalte, și a zis că Andi este așa.”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 3 mai 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, din ce în ce mai apropiați: ”E refugiul meu”... Burlacul 3 iunie 2021. Ce fată a fost eliminată la Ceremonia Trandafirului din 3 iunie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x