Burlacul 3 iunie 2021. Fetele, front comun împotriva Anei Bene. Concurenta a vrut să plece din cauza tensiunilor

Ana Bene a fost acuzată de Catrina Georgeta că le bârfește pe colegele sale de la Burlacul sezon 6.

Ana Bene a fost acuzată de Catrina Georgeta că le bârfește pe colegele sale de la Burlacul sezon 6

Antena 1

Acuzațiile au pornit un întreg scandal în vila fetelor. Catrina a fost cea care a adus în discuție așa zisele bârfe auzite în dormitorul pe care îl împarte cu Oana Barbu și Ana Bene.

”Mi-am dat seama că Ana mă vorbește”, a spus Catrina când toate fetele s-au strâns în bucătărie. Imediat ce a auzit, Ana s-a ridicat de la masa și a afirmat că refuză să vorbească despre lucruri de acest gen.

Malinka a sărit în apărarea Catrinei, citând ce a auzit din gura Anei. ”Ana, așa nu o să recunoști nici faptul că pe Simona ai făcut-o instabilă psihic și nici faptul că te-ai luat de ea că nu este feminină. Te-ai luat de fizicul ei.”, a zis concurenta de la Burlacul.

”Malinka, uită-te la mine. Cu tine (n.r. Catrina), de când am venit cu trandafirul, nu mai poți să mă vezi. Din păcate.”, a spus Ana, care a fost repede întreruptă de Catrina: ”Îți spun și din ce cauză. Ai venit cu trandafirul, l-ai vorbit foarte frumos pe Andi și i-ai spus Oanei în față: Totuși, eu vreau ca un bărbat să mă stimuleze intelectual. Oana a spus că Andi are această capacitate, tu nu ai spus-o.”

”Catrina, dragă, eu nu l-am subestimat niciodată”, s-a apărat Ana Bene, iar Catrina a acuzat-o că minte.

”De când am venit cu trandafirul, de atunci s-au înegrit total.”, crede bruneta că este motivul pentru care fetele s-au aliat împotriva ei.

Ce i-a reproșat Simona Bălăceanu Anei Bene

Simona Bălăceanu a fost deranjată de lucrurile pe care Ana Bene le-ar fi spus despre fizicul său.

”Ideea este că tot timpul te-am lăudat și am spus: 'Ana este o femeie bună, înțelegătoare, calmitatea pe pământ'. Am rămas șocată în momentul în care, la ultima Ceremonie, Catrina s-a uitat la mine și a zis: 'Nu mai fi atât de naivă și să nu ai încredere în persoanele care îți zâmbesc'. M-am gândit la Oana, care mi-a zâmbit. Mi-ați dat-o la fileu la ultima Ceremonie, când ai zis că nu știai că Oana este prietenă cu Simona.”, a spus Simona nervoasă.

Cu mâinile tremurânde și tonul ridicat, bruneta a vrut să știe de ce Ana a spus anumite lucruri și le-a enumerat: ”Asta e feminină, cu sânii ăia lăsați? Cea care nu seamănă cu ea când se demachiază e Simona cu coșurile alea pe față.”

Ana Bene a încercat să explice: ”Am zis că nu îmi doresc, mai bine să am sânii mici decât mari și lăsați. Am spus că ai schimbări de stări.”

Imediat, Catrina a intervenit și i-a reamintit că ar fi spus, de fapt, că Simona Bălăceanu este instabilă psihic și că nu acestea sunt formulările pe care le-a folosit când vorbea despre brunetă.

Atunci, Ana s-a ridicat și a mers lângă Georgeta Catrina: ”Vreau să mă uit în ochii tăi și să spun ceva. Roxana, când a plecat, mi-a zis un lucru:' Te rog din suflet să ai grijă de tine pentru că Georgeta Catrina te va mânca de vie. Atât am avut de spus'.”

Din cauza tensiunilor, Ana Bene a spus că vrea să părăsească competiția.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Ultimele știri