Antena Căutare

Burlacul 3 iunie 2021. Fetele, front comun împotriva Anei Bene. Concurenta a vrut să plece din cauza tensiunilor

Ana Bene a fost acuzată de Catrina Georgeta că le bârfește pe colegele sale de la Burlacul sezon 6.

colaj de imagini cu catrina georgeta si ana bene cand se cearta Galerie
Ana Bene a fost acuzată de Catrina Georgeta că le bârfește pe colegele sale de la Burlacul sezon 6 | Antena 1

Acuzațiile au pornit un întreg scandal în vila fetelor. Catrina a fost cea care a adus în discuție așa zisele bârfe auzite în dormitorul pe care îl împarte cu Oana Barbu și Ana Bene.

”Mi-am dat seama că Ana mă vorbește”, a spus Catrina când toate fetele s-au strâns în bucătărie. Imediat ce a auzit, Ana s-a ridicat de la masa și a afirmat că refuză să vorbească despre lucruri de acest gen.

Malinka a sărit în apărarea Catrinei, citând ce a auzit din gura Anei. ”Ana, așa nu o să recunoști nici faptul că pe Simona ai făcut-o instabilă psihic și nici faptul că te-ai luat de ea că nu este feminină. Te-ai luat de fizicul ei.”, a zis concurenta de la Burlacul.

”Malinka, uită-te la mine. Cu tine (n.r. Catrina), de când am venit cu trandafirul, nu mai poți să mă vezi. Din păcate.”, a spus Ana, care a fost repede întreruptă de Catrina: ”Îți spun și din ce cauză. Ai venit cu trandafirul, l-ai vorbit foarte frumos pe Andi și i-ai spus Oanei în față: Totuși, eu vreau ca un bărbat să mă stimuleze intelectual. Oana a spus că Andi are această capacitate, tu nu ai spus-o.”

”Catrina, dragă, eu nu l-am subestimat niciodată”, s-a apărat Ana Bene, iar Catrina a acuzat-o că minte.

”De când am venit cu trandafirul, de atunci s-au înegrit total.”, crede bruneta că este motivul pentru care fetele s-au aliat împotriva ei.

Ce i-a reproșat Simona Bălăceanu Anei Bene

Simona Bălăceanu a fost deranjată de lucrurile pe care Ana Bene le-ar fi spus despre fizicul său.

”Ideea este că tot timpul te-am lăudat și am spus: 'Ana este o femeie bună, înțelegătoare, calmitatea pe pământ'. Am rămas șocată în momentul în care, la ultima Ceremonie, Catrina s-a uitat la mine și a zis: 'Nu mai fi atât de naivă și să nu ai încredere în persoanele care îți zâmbesc'. M-am gândit la Oana, care mi-a zâmbit. Mi-ați dat-o la fileu la ultima Ceremonie, când ai zis că nu știai că Oana este prietenă cu Simona.”, a spus Simona nervoasă.

Cu mâinile tremurânde și tonul ridicat, bruneta a vrut să știe de ce Ana a spus anumite lucruri și le-a enumerat: ”Asta e feminină, cu sânii ăia lăsați? Cea care nu seamănă cu ea când se demachiază e Simona cu coșurile alea pe față.”

Ana Bene a încercat să explice: ”Am zis că nu îmi doresc, mai bine să am sânii mici decât mari și lăsați. Am spus că ai schimbări de stări.”

Imediat, Catrina a intervenit și i-a reamintit că ar fi spus, de fapt, că Simona Bălăceanu este instabilă psihic și că nu acestea sunt formulările pe care le-a folosit când vorbea despre brunetă.

Atunci, Ana s-a ridicat și a mers lângă Georgeta Catrina: ”Vreau să mă uit în ochii tăi și să spun ceva. Roxana, când a plecat, mi-a zis un lucru:' Te rog din suflet să ai grijă de tine pentru că Georgeta Catrina te va mânca de vie. Atât am avut de spus'.”

Din cauza tensiunilor, Ana Bene a spus că vrea să părăsească competiția.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x