Antena Căutare

Burlacul 3 iunie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a aflat de cearta fetelor

Andi Constantin a aflat, în episodul 13 al show-ului Burlacul sezon 6, că fetele s-au certat vreme de câteva ore.

colaj de imagini cu malinka zina si andi constantin de la burlacul Galerie
Andi Constantin a aflat, în episodul 13 al show-ului Burlacul sezon 6, că fetele s-au certat vreme de câteva ore | Antena 1

Malinka Zina a fost cea care l-a informat despre evenimentele petrecute în seara anterioară, când Ana Bene a fost confruntată de Simona Bălăceanu și Catrina Georgeta.

”Mie îmi dă de gândit de ce sunt discuții. Ieri am vorbit cu Catrina și mi-a spus că totul este bine, cu toate că în urmă cu două zile zicea că vrea să plece pentru că nu se simte bine. Păi ce facem că nu mai înțeleg nimic. Mă lovesc de ”amabilitatea” asta de a nu deranja cu problemele mele sau de a nu părea că sunt bârfitoare, sau de a nu părea în nu știu ce fel. Încă o dată, faptul că vorbești despre niște probleme nu te face o bârfitoare. Nu mă interesează să-mi spui ce au făcut x și y, ci mă interesează cum ai perceput această tensiune, care este părerea ta despre ea și cum crezi că ai putea ieși din impas.”, a spus Andi Constantin.

Malinka a afirmat că nu vrea să-i dea mai multe detalii despre lucrurile vorbite.

”Faptul că nu ne înțelegem între noi nu are legătură cu relația noastră cu tine.”, a spus Malinka, iar Andi Constantin a contrazis-o: ”Nu vă luați acasă, dar trebuie să înțeleg motivele din spatele neînțelegerilor”.

El a încurajat-o pe Malinka să spună ce observă la rivalele sale: ”Nu mă influențezi, dar faptul că am anumite gânduri și cineva mi le poate confirma sau infirma, m-ar ajuta pe mine”.

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 3 iunie 2021. Fetele, front comun împotriva Anei Bene. Concurenta a vrut să plece din cauza tensiunilor... Burlacul 3 mai 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, din ce în ce mai apropiați: ”E refugiul meu”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x