Antena Căutare

Burlacul 3 mai 2021. Alexandra Mucea și Andi Constantin, din ce în ce mai apropiați: ”E refugiul meu”

Andi Constantin a petrecut o seară relaxantă în compania Alexandrei Mucea. Cei doi s-au plimbat cu motocicleta și au luat cina în pădure, într-un cadru de vis.

alexandra mucea imbracata intr-o rochie albastra si andi constantin cu spatele Galerie
Andi Constantin a petrecut o seară relaxantă în compania Alexandrei Mucea. Cei doi s-au plimbat cu motocicleta și au luat cina în pădure, într-un cadru de vis | Antena 1

Burlacul Andi Constantin a recunoscut că se simte foarte bine în preajma Alexandrei Mucea, de care s-a apropiat mult în ultimele săptămâni.

După întâlnirea cu Malinka Zina, care a reușit să-l agite când i-a povestit de certurile din vila fetelor, Andi s-a relaxat în preajma Alexandrei.

”În toată această mare de tensiune, Alexandra e refugiul meu. E persoana cu care mă simt cel mai bine la date-uri. E persoana care nu aduce drama în viața mea. Este plăcută. Nu simt că pierd timpul pe discuții care nu își au rostul. Este la obiect, de fiecare dată când ne vedem vorbim doar noi. Există o conexiune. Te înțelege, înțelegi. Nu aduce extra dramă în discuția ta. Păstrezi lucrurile simple. Acest date este un recul al faptului că ea mi-a demonstrat la date-ul de ieri că este interesată, doritoare, prezentă și mă face să mă simt bine prin atitudinea ei.”, a zis Andi despre întâlnirea cu Alexandra Mucea.

Andi Constantin și Alexandra Mucea s-au plimbat cu motocicleta și apoi au luat cina într-un cadru romantic. Pe tot parcursul întâlnirii, cei doi au păstrat contactul vizual și au povestit despre ce se întâmplă cu fetele.

Alexandra l-a lămurit pe Andi și a reușit să-l calmeze, lucru pe care el l-a apreciat.

”Nu mi-a plăcut despărțirea, dar a fost frumos pentru că ne-am sărutat la sfârșit și de aia a fost frumos. Nu mi-a plăcut să plec de la date și chiar nu voiam să vin, aici, înapoi acasă. O să dorm în noaptea asta cu gândul la Andi”, a zis Alexandra Mucea după date-ul cu Andi Constantin.

De ce s-au certat fetele de la Burlacul sezon 6

Ana Bene a fost acuzată de Catrina Georgeta că le bârfește pe colegele sale de la Burlacul sezon 6.

Acuzațiile au pornit un întreg scandal în vila fetelor. Catrina a fost cea care a adus în discuție așa zisele bârfe auzite în dormitorul pe care îl împarte cu Oana Barbu și Ana Bene.

”Mi-am dat seama că Ana mă vorbește”, a spus Catrina când toate fetele s-au strâns în bucătărie. Imediat ce a auzit, Ana s-a ridicat de la masa și a afirmat că refuză să vorbească despre lucruri de acest gen.

Malinka a sărit în apărarea Catrinei, citând ce a auzit din gura Anei. ”Ana, așa nu o să recunoști nici faptul că pe Simona ai făcut-o instabilă psihic și nici faptul că te-ai luat de ea că nu este feminină. Te-ai luat de fizicul ei.”

Și Simona Bălăceanu a fost deranjată de lucrurile pe care Ana Bene le-ar fi spus despre fizicul său.

”Ideea este că tot timpul te-am lăudat și am spus: 'Ana este o femeie bună, înțelegătoare, calmitatea pe pământ'. Am rămas șocată în momentul în care, la ultima Ceremonie, Catrina s-a uitat la mine și a zis: 'Nu mai fi atât de naivă și să nu ai încredere în persoanele care îți zâmbesc'. M-am gândit la Oana, care mi-a zâmbit. Mi-ați dat-o la fileu la ultima Ceremonie, când ai zis că nu știai că Oana este prietenă cu Simona.”, a spus Simona nervoasă.

Cu mâinile tremurânde și tonul ridicat, bruneta a vrut să știe de ce Ana a spus anumite lucruri și le-a enumerat: ”Asta e feminină, cu sânii ăia lăsați? Cea care nu seamănă cu ea când se demachiază e Simona cu coșurile alea pe față.”

Despre sezonul 6 al emisiunii „Burlacul” de la Antena 1

După emisiune, Andi Constantin dezvăluie publicului cele mai interesante și importante detalii despre momentele petrecute alături de pretendentele la inima sa, chiar pe AntenaPlay.

Emisiunea „Burlacul” de la Antena 1 se vede în fiecare joi, de la ora 23:00, la Antena 1!

Vezi emisiunea integral aici: https://antenaplay.ro/burlacul-1. Vezi ce-ți place

Interacționezi Live cu Burlacul și îți spui părerea în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Joi, de la ora 20.00, vezi Burlacul in avans pe AntenaPLAY.ro

Burlacul 3 iunie 2021. Reacția lui Andi Constantin când a aflat de cearta fetelor... Burlacul 3 iunie 2021. Ana Bene și Catrina Georgeta s-au certat cu Andi Constantin de față...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x