Antena Căutare

Burlacul 5 martie 2021. Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, Burlacul are ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Burlacul 5 martie 2021. Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului Galerie
Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile: "E o oportunitate enormă... să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit", spune Burlacul.

Trandafirii oferiți în această seară vor fi dovada unui interes profund al Burlacului față de femeile pe care le-a cunoscut.

Din 150 de candidate înscrise pentru inima Burlacului, doar 25 au avut șansa să fie selectate. Sunt fete dispuse să-și cunoască prințul și să rămână alături de el pentru totdeauna. Ele nu au cunoscut identitatea Burlacului înainte să se înscrie, însă au decis să dea o șansă iubirii și să se aventureze pe acest drum al cunoașterii fără a avea detaliile călătoriei.

Burlacul a avut ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului, dar și un Trandafir al Impresiei.

Mădălina Alexe a primit ”Trandafirul primei impresii” de la Burlacul

Mădălina Alexe, o barista pasionată de arta cafelei în vârstă de 20 de ani, a fost femeia care a făcut cea mai bună impresie în ochii lui Andi Constantin. Ea este cea care l-a impresionat cu adevărat pe Burlac. Trandafirul Impresiei este primul bilet către ediția următoare!

Decizia acestuia a făcut vâlvă între fete, ba chiar Iulia Cazacu a spus că este o alegere nedreaptă: "Alegerea este nedreaptă. Au fost fete care chiar ți-au dat de înțeles că vor ceva cu tine și tu oferi primul trandafir unei fete doar că ai vrut să îi oferi încredere în ea".

Andi i-a oferit trandafirul tinerei domnișoare pentru a-i oferi o doză de încredere în propriile sale puteri pentru că el a văzut dincolo de timiditatea și emoțiile Mădălinei.

Cine sunt cele 15 fete care se luptă pentru Andi Constantin la Burlacul sezon 6

Doar 15 concurente au primit trandafirul, iar celelalte 10 au luat-o pe un alt drum, diferit de a lui Andi Constantin. Deși toate sunt pline de calități, inima i-a dictat Burlacului pe cine să aleagă.

Mădălina Alexe

Mădălina Alexe a fost femeia care a făcut cea mai bună impresie în ochii lui Andi Constantin. Andi i-a oferit trandafirul tinerei domnișoare pentru a-i oferi o doză de încredere pentru că a văzut în ea o femeie interesantă.

Georgeta Catrina

Este a doua concurentă care primește trandafirul de la Andi Constantin și se bucură extrem de tare că a putut să-l impresioneze.

Andreea Stoica

Andreea vine din munții Retezat și e convinsă că orice Burlac ar fi fericit să trăiască alături de ea în micul său sătuc natal. Bărbatul ideal este pentru ea unul protector și tandru, în care poate avea încredere. Tânăra șatenă a pășit plină de energie și parcă fără pic de emoții în fața lui Andi și i-a oferit un cadou extrem de neașteptat: pălincă!

Iulia Cazacu

Iulia este asistent manager și îndrăgostită de tatuaje. Mai mult decât atât, este dornică să-l cucerească pe Andi și să ajungă ea să fie femeia care va sta în drepata lui. Aceasta i-a mărturisit la început Burlacului că era sigură că el ar putea fi cel la care toate femeile aspiră în sezonul 6.

Malinka Zina

Malinka s-a arătat fericită pentru că a reușit să obțină trandafirul mult dorit de la Burlacul Andi Constantin.

Zina, alintată Malinka, are 26 de ani și este din Republica Moldova. Lucrează ca agent imobiliar, model, dar predă și lecții de limba rusă. La fel cum poate fi foarte feminină atunci când vrea, în timpul liber îi place să se plimbe cu motocicleta și pilotează avioane ușoare

Vanessa Țone

Vanessa Țone a forțat întâlnirea cu Burlacul și a fost a doua care a apărut în fața lui pentru întâlnirea mai profundă. Vanessa lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

Alexandra Mucea

Alexandra a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului.

Dominique Nuță

Dominique are 21 de ani, este din București își împarte timpul și pasiunea între cariera de model și cabinetul de avocatură.

Cristina Jașcu

Cristina se numără printre norocoasele care merg mai departe și care au reușit să îl impresioneze pe Andi Burlacul. Frumoasa brunetă trece mai departe în descoperirea iubirii alături de Andi Constantin.

Ana Bene

Ana lucrează în industria frumuseții și este pregătită să începă drumul către inima Burlacului. Primul pas l-a trecut, urmează alții presărați de emoție.

Simona Bălăceanu

Simona, în vârstă de 25 de ani, este kinetoterapeut și este pasionată de pictură. Tânăra brunetă a avut norocul de a fi prima dintre toate femeile care îl cunoaște pe Andi.

Roxana Răpăilă

Roxana Răpăilă a venit plină de încredere în fața Burlacului. Aceasta s-a dus la întâlnirea cu Andi plină de dorința de a-l cunoaște cu adevărat, iar când discuția dintre cei doi s-a adâncit, fetele nu au mai avut răbdare și Larisa Munteanu a decis să întrerupă convorbirea.

Oana Barbu

Printre cele care au ajuns la inima lui Andi se numără și Oana Barbu - consultant financiar, care a avut parte de o întâlnire frumaosă alături de Andi. Aceasta i-a mărturisit Burlacului că este pasionată de sfera muzicală, dar și de fotbal!

Bianca Bonef

Bianca, în vârstă de 20 de ani, este professional dominator și consideră că unii oameni o judecă pentru asta, astfel că uneori ezită să le spună. Cu toate acestea, bruneta din Galați își asumă job-ul pe care îl are și consideră că oricine poate face ceea ce își dorește.

Rodica Budurcă

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.

Malinka Zina, în lacrimi după eliminarea Angelei

Chiar dacă s-a arătat fericită pentru că a reușit să obțină trandafirul mult dorit de la Burlacul Andi Constantin, Malinka a așteptat cu sufletul la gură să vadă cui oferă bărbatul ultimele flori.

Din nefericire pentru sora sa, Angela nu a reușit să obțină o nouă șansă de la Andi, după ce nici la date-uri nu a reușit să ”fure” câteva minute din timpul Burlacului.

Acest lucru a adus lacrimi pe obrajii frumoasei Malinka, cu toate că Angela nu a părut afectată de decizia Burlacului.

Ce și-au transmis poți urmări în materialul video de mai jos:

[ivm guid=AZjT6LA2XSA]

Burlacul 5 martie 2021. Cum au decurs date-urile Burlacului înainte de Ceremonia Trandafirului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x