Antena Căutare

Burlacul 5 martie 2021. Cum au decurs date-urile Burlacului înainte de Ceremonia Trandafirului

Andi Constantin a plecat în cea mai importantă călătorie din viața sa, la capătul căreia speră să își găsească aleasa inimii! Cum au decurs întâlnirile cu fetele, chiar înainte de Ceremonia Trandafirului.

Burlacul 5 martie 2021. Cum au decurs date-urile Burlacului înainte de Ceremonia Trandafirului Galerie
Cum au decurs date-urile Burlacului înainte de Ceremonia Trandafirului

Astăzi, Burlacul are ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Cine este norocoasa care va pune capăt burlăcieii lui Andi rămâne de văzut!

Andi Constantin este cel care va alege în fiecare ediție cu cine dorește să continue călătoria sa, iar deciziile se anunță a fi dificile.

Date-urile Burlacului înainte de Ceremonia Trandafirului

Rodica a fost ultima fată care a apărut în fața lui Andi Constantin, dar și prima care a avut parte de o întâlnire mai profundă cu el, pe care toate o așteptau cu mare nerăbdare.

Rodica are 24 de ani și este studentă la Medicină, dar conduce deja și propria afacere, un salon de înfrumusețare. Deși foarte tânără, Rodica are deja o experiență de zece ani în muncă.

Blondina împarte viața de medicină cu cea de afaceristă foarte bine și se mândrește deja cu o carieră de succes, însă a avut parte și de un incident neașteptat chiar înainte de a-l întâlni pe Burlac: a făcut accident cu mașina!

Aceasta a ajuns chiar și la spital, dar din fericire nu a avut răni grave, doar o contuzie ușoară, care nu a oprit-o să ajungă în fața lui Andi Constantin.

Rodica a venit tocmai din Galați ca să îl cunoască pe Andi și este fericită că are ocazia să fie una dintre femeile care îl va descoperi.

Prima întâlnire a Burlacului Andi, întreruptă de Vanessa Țone

Discuția s-a adâncit, iar fetele care așteptau și ele rândul nu au mai avut răbdare așa că Vanessa Țone a decis să întrerupă discuția dintre cei doi.

“Cred că ai stat cam mult cu el, așa că o să-l răpesc puțin!”, spune Vanessa Țone. Rodica nu a arătat nicio urmă de dezamăgire, ba chiar a afirmat că nu are o concurență directă printre cele 24 de fete.

Vanessa Țone a forțat întâlnirea cu Burlacul și a fost a doua care a apărut în fața lui pentru întâlnirea mai profundă.

Vanessa lucrează în industria frumuseții și speră să-l cucerească pe Burlac cu toate calitățile pe care le deține.

Cum s-au înțeles Andi Constantin și Oana Barbu

Printre pretendente se numără și Oana Barbu - consultant financiar, care a avut parte de o întâlnire frumaosă alături de Andi. Aceasta i-a mărturisit Burlacului că este pasionată de sfera muzicală, dar și de fotbal!

La finalul serii, norocoasele care au reușit să facă o impresie bună vor primi un trandafir roșu ce simbolizează intențiile Burlacului.

Alexandra Mucea l-a fermecat pe Andi Constantin la Burlacul sezon 6

Alexandra Mucea a vrut să fie printre primele concurente care au parte de o întâlnire privată cu Andi așa că s-a dus în întâmpinarea Oanei și a lui Andi. Blonda nu se consideră intimidată de nicio concurentă, ba chiar este extrem de încrezătoare că va ajunge la inima Burlacului. Aceasta a venit tocmai din Londra special să-l întânească pe Andi.

Burlacul este fermecat de veselia și dezinvoltura Alexandrei: ”Se încadrează în tiparul unei soții”, spune Burlacul.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se luptă pentru a-i atrage atenția Burlacului. Andi îl are alături pe Răzvan Fodor, gazda emisiunii, care promite că nu se va lăsa până ce Burlacul nu își va găsi aleasa.

Întâlnirile au continuat pentru Andi Constantin. Burlacul a conversat cu Malinka Zina și Iulia Cazacu. Cum au decurs vezi în materialul video de mai jos:

Larisa Munteanu a întrerupt întâlnirea lui Andi cu Roxana Răpăilă

Roxana Răpăilă a venit plină de încredere în fața Burlacului.

Aceasta s-a dus la întâlnirea cu Andi plină de dorința de a-l cunoaște cu adevărat, iar când discuția dintre cei doi s-a adâncit, fetele nu au mai avut răbdare și Larisa Munteanu a decis să întrerupă convorbirea.

“A venit Larisa peste noi, da, ne-a întrerupt. Mi s-a părut că a venit cam repede. Uneori trebuie să știi când să lași garda jos. Am acceptat situația, bineînțeles”, a spus Roxana.

Larisa Munteanu de la Burlacul sezonul 6 are o fetiță

Larisa Munteanu și-a tatuat un nume pe claviculă, iar delicatul desen a fost observat de către Andi Constantin. Tânăra i-a explicat că este prenumele fiicei sale, în vârstă de trei ani. Mai multe detalii în materialul video următor:

Burlacul 5 martie 2021. Cine sunt și cum arată concurentele care vor să-l cucerească pe Andi Constantin - FOTO... Burlacul 5 martie 2021. Cine sunt cele 15 fete alese de Burlacul în cadrul Ceremoniei Trandafirului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x