Antena Căutare

Ce te așteaptă de joi, 15 ianuarie, la "Burlacul"! Andrei Andrei e gata de orice provocare

Îl cheamă Andrei Andrei, cochetează cu mare succes cu modelingul și din 15 ianuarie, în fiecare joi de la 20:30, își caută marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”, ajuns deja la cel de-al V-lea sezon.

Îl cheamă Andrei Andrei, cochetează cu mare succes cu modelingul și din 15 ianuarie, în fiecare joi de la 20:30, își caută marea dragoste în cadrul show-ului „Burlacul”, ajuns deja la cel de-al V-lea sezon.

Andrei are 31 de ani, este un fotomodel de succes și își dorește să își întemeieze o familie. A acceptat provocarea de a participa la unui dintre cele mai pasionale reality-show-uri, în speranța că își va întâlni aleasă.

„Până acum ceva vreme nu mi-am dorit stabilitate sentimentală. Cum eu stăteam cel mult trei luni într-un loc nu a fost tocmai simplu să am relații normale, iar în timp, la distanță, se destrămau. În plus, am vrut să mă asigur că decizia de a rămâne cu cineva pentru tot restul vieții o iau o singură dată, iar asta m-a făcut probabil și mai prudent”, a recunoscut Andrei.

Este pasionat de modeling și asta se vede cel mai bine în activitățile sale zilnice. Iubește să fie în centrul atenției și nu poate fi trecut cu vederea, mai ales atunci când își etaleaza trupul frumos lucrat.

Doamnelor, domnișoarelor, vă propunem să-l cunoașteți mai bine pe Andrei Andrei.

Vezi prima ediție "Burlacul" din nou sezon JOI, 15 ianuarie, în AVANPREMIERĂ de la 10:00 exclusiv pe AntenaPlay și de la 20:30 la Antena 1!

Domnilor, luați aminte! Burlacul Andrei Andrei dezvăluie cum arată și cum se comportă un "bărbat mișto"... Andrei Andrei a fost desemnat manechinul cu cel mai sexy posterior...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x