Antena Căutare

Cea mai recentă ediţie a show-ului „Burlacul” a fost plină de surprize şi tensiune! "Acum doar te avertizez, data viitoare îți dau un pumn"

„Burlacul” Andrei Andrei i-a mărturisit Andreei Mantea că simte că a făcut o greșeală în prima ediție, atunci când le-a ales pe cele 10 femei care îl vor însoți în Portugalia. La finalul ediției de aseară, Andrei și-a văzut visul cu ochii, iar Sabina Scripcă a revenit în competiție.

„Burlacul” Andrei Andrei i-a mărturisit Andreei Mantea că simte că a făcut o greșeală în prima ediție, atunci când le-a ales pe cele 10 femei care îl vor însoți în Portugalia. La finalul ediției de aseară, Andrei și-a văzut visul cu ochii, iar Sabina Scripcă a revenit în competiție.

„Îmi venea să țip de bucurie, să sar ca un copil în preajma cadoului de Crăciun”, recunoaște Andrei. Bineînțeles, celelalte concurente nu au fost deloc încântate și nu au ezitat să își exprime nemulțumirea. Iulia a părăsit show-ul, soarta ei fiind hotărâtă în timpul întâlnirii pe care a avut-o nu doar cu Andrei, ci și cu Alice. Alice a făcut tot ce i-a trecut prin cap pentru a-și înlătura rivala și a acaparat toată atenția burlacului.

„Nu-mi place că Alice are gene false. Sper să fie singurul lucru fals la ea”, a mărturisit Andrei, care, totuși, a alea ca ea să meargă mai departe. Răutăcioasă, Alice a declarat că nu știe cum se va descurca Iulia la aceeași întâlnire cu ea. „Eu am adus-o să se combine cu rechinul, dar nici măcar el n-a vrut-o”, a spus ironic Alice.


Daiana a avut parte aseară de o cină romantică mai ceva ca-n filme. Andrei a invitat-o la masă pe malul oceanului, i-a cântat la chitară, iar ea l-a răsplătit cu un sărut pasional. „Mă pierd în ochii ei albaștri. Îmi place mult zâmbetul ei”, a recunoscut Andrei, care i-a și oferit trandafirul salvator. Monica s-a bucurat de o plimbare cu iahtul alături de „Burlacul” ei. Andrei a fost destul de dur cu ea și i-a spus ferm că are senzația că ea nu poate scăpa de replicile date la concursurile de miss. Mai mult decât atât, el o bănuiește că intențiile ei nu sunt sincere și că singurul ei scop este acela de a se promova prin intermediul emisiunii.


Finalul ediției a stârnit un conflict de amploare. Totul a pornit de la faptul că Ayda le-a pregătit celoralte concurente câteva cadouri sugestive, din punctul ei de vedere. De exemplu, Andreea a primit o lămâie, iar Roxana, o banană. Fetele au ripostat dur și i-au spus Aydei că începe să nu mai aibă deloc bun simț, iar Roxana a și amenințat-o: „Deja începi să mă scoți din sărite cu chestiile astea. Acum doar te avertizez, data viitoare îți dau un pumn în cap de-ți divorțează ochii”. „Mi-ar plăcea să văd mai multe albinuțe și mai puține viespi”, declară Andrei. Dacă dorința îi va deveni realitate și de această dată, joia viitoare, în cea de-a cincea ediție a show-ului „Burlacul”.

Din ce în ce mai greu de cucerit! Burlacul a ales: O altă concurentă a plecat din competiție... Andrei Andrei așteaptă tinerii la casting pentru agenția „Rue des Modeles”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x